”Herkulliset” & ”sokerittomat” rahkat

dfs60 (1 of 1).jpg

Muistan kun joitain vuosia sitten sokerittomat rahkat tulivat kaikkialle. Ensin oli muistaakseni Skyr, jonka jälkeen sokerittomia rahkoja tuli myös Profeeliltä. Jossain vaiheessa uusiin makuihin ujutettiin sokeria ja markkinoitiin proteiinin avulla.

Itse tietenkin silloin halusin kokeilla näitä sokerittomia uutuuksia ja maistoinkin Skyrejä. Mielestäni ne olivat pahoja – makeutusaineen maku oli todella pistävä. Jossain vaiheessa uusia makuja tuli lisää, mutta osassa olikin sokeria. Ihan ok makuiseksi paljastui Suklaamuru, jossa tätä sokeria oli siis hieman. Suklaamuru ei kuitenkaan ollut mielestäni erityisen hyvää, joten totesin että nämä proteiinirahkat eivät ole minua varten. Pian kauppojen hyllyiltä löytyi myös maut Hunaja-Vanilja ja Creme Brulee, kuulostaapa hyviltä. Myös pakkaus oli uudistettu. En kuitenkaan vaivautunut katsomaan edes tuoteselostetta ja tyrmäsin tuotteet samantien – pahoja tai sitten paljon lisättyä sokeria.  Jossain vaiheessa ”sorruin”maistamaan ja sanoisin että Hunaja-Vanilja maistui samalta kuin Skyrin vanilja, eli ei jatkoon. Creme Brulee oli ihan jees, mutta kaukana Creme Bruleesta. Päätin siis edelleen pysytellä erossa ”sokerittomista” proteiinirahkoista (ja rahkoista ylipäätänsäkin).

dfs59 (1 of 1).jpg

dfs61 (1 of 1).jpg

Kunnes eräänä sateisena lauantaipäivänä Viikin Prismasta löytyi Skyr Kookoksenmakuisena! Olen kookosfani ja mielestäni kaikki missä on kookosta on hyvää. Päätin siis antaa rahkoille vielä yhden mahdollisuuden. Miltä kookosSkyr sitten maistui? Nooh, sanotaan näin että ihan jees. Syön mieluummin kuin selkääni otan, eiks niin? 😀 Plussaa sokerittomuudesta. On tämä ainakin paras näistä sokerittomista proteiinirahkoista.

Silti en nyt ihan ymmärrä tätä hehkutusta. Johtuuko se purkissa mukanatulevasta lusikasta? (mielestäni aika iso plussa) Olenko minä ainoa joka ei nyt aivan ymmärrä näiden hienoutta? Valehtelevatko ihmiset itselleen että nämä ovat niin hyviä? Vähän sama kuin smoothieiden kanssa; KAIKKI rakastavat smoothieita, mutta minä olen löytänyt vain yhden siedettävän maun, johon olen jo kyllästynyt.

Mitä mieltä sinä olet proteiinirahkoista?

Seuraa Facebook & Instagram

 

***

I remember when a few years ago no sugarfree puddings arrived in stores. In my opinion Skyrs were the first ones. Later Profeel also brought its own product on the market. At some point, sugar were added in some of the flavours.

I wanted to try Skyr and I honestly didn’t like it. The Sweetener tasted bitter. At some points, new flavors came on the markets, and I tasted many of them. Suklaamuru tasted the best at that time. It was ok, not good. I noticed that those puddings were not my cup of tee.

Until..! The Coconut flavor came in stores! I love everything with coconut. So I bought it and tasted it. And…I think it was ok, again. Still the best flavour of puddings I’ve tasted. And no sugar added.

Am I the only one who doesn’t undestand what is so great about these producst? I think that some of them tastes really bad, but some of them are ok.

What do you think?

 

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “”Herkulliset” & ”sokerittomat” rahkat”

  1. Ääk voi ei kyllä mä vaan tykkään 😉 Mutta ymmärrän ton makeutusaineen vahvan maun, kyllä sen huomaa. Itse ehkä liian tottunut siihen makuun kai sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta