Back in black!

Hiusten tummentaminen on ollut mielessäni jo jonkun aikaa, joten menin ja värjäsin sitten taas hiukset tummaksi – lähes mustiksi! Minullahan on joskus ennenkin ollut melkein musta tukka. Olen aina jättänyt sen kuitenkin tummanruskeaksi, jotta muutoshalun iskiessä väri on aavistuksen helpompi saada pois kuin ihan pikimusta.

Hiusten tummentaminen

Joitakin kuukausia sitten kampaajalla käydessä halusin taas kerran sitä Jennifer Lopez-tukkaa, jota myös joskus aikaisemminkin lähdin kampaajalle tavoittelemaan. Silloin lopputulos oli melkein musta tukka yllättäen ja siitä alkoi elämä tumman tukan kanssa.

Hiusten tummentaminen

Tällä kertaa kampaaja ymmärsi paremmin, mitä haen takaa ja aloitti vaalennusprojektin. Kävin kampaajalla maaliskuussa, mutta en ole sen jälkeen käynyt. Luovutin jo yhden raidoituksen jälkeen. Vaalennetut hiukset menivät aika huonoon kuntoon ja en pidä pitkistä prosesseista, haha.

Projekti jäi siis puolitiehen ja alla olevan kuvan tukalla mentiin viime kuukaudet. Tukka olisi säilynyt ehkä paremmin jos olisin ostanut kunnon hoitotuotteet enkä pessyt tukkaa markettiaineilla. Hiusten katkeiluun on varmasti vaikuttanut myös se, että välillä hiukset saattavat olla kaksikin vuorokautta harjaamatta, jonka jälkeen harjaan ne väkivaltaisesti auki kun en jaksa nypeltää takkuja hellästi.

Hiusten tummentaminen

Hiusten tummentaminen

Hiusten tummentaminen

Hiukset ennen värjäystä

Oma tukka on aikamoisen kuiva ja pörröinen, joten se ei näytä mielestäni vaaleampana niin kivalta tai ainakin sen sileäksi näyttämiseen vaadittaisiin enemmän panostusta kuin tumman tukan kanssa.

Olin jo jonkin aikaan miettinyt tummaan tukkaan palaamista ja kun juhannuksena näin kaverini melkein mustaksi värjätyn uuden tukan, päätin itsekin tehdä paluun tummempaan tukkaan. 🙂

Hiusten tummentaminen

Hiusten tummentaminen

Hiusten tummentaminen

Värjäyksen jälkeen

Itse tykkään tästä melkein mustasta tukasta ainakin tällä hetkellä enemmän. Tuo mielestäni kasvonpiirteet paremmin esiin. Hiusten tummentaminen kävi kotikonstein aika helposti. Kotivärjäyksessä on tosin hyvä muistaa se, että tulos on aina tummempi kuin mitä purkin kyljessä näkyy.

Ostin värjäysvälien pidentämiseksi vielä pari eri väristä hiusmaskia, toista niistä minulla on näissä kuvissa. Niistä sitten lisää toisessa tekstissä.

Tällä mennään nyt, katsellaan sitä Jennifer Lopez-tukkaa ehkä joskus myöhemmin, jää nähtäväksi.

Onko siellä tehty uusia tukkataikoja? Onko hiusten tummentaminen omasta mielestäsi helppoa myös kotona vai onko sävyn oikeaksi saaminen vaikeaa?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kiertoharjoittelu suoraan helvetistä! Paljon blogilla pitää olla lukijoita, jotta voi tienata? Treeni ideoita x 11! 17 x parasta just nyt Kaunis koti sisustustauluilla ♡  Summer styles x 12 Pitkä parisuhde vai monia kumppaneita? Mitä olen oppinut ystävyydestä x7! Miksi assarin tehtävään vaaditaan maisterin koulutus?

Taru

2 vastausta artikkeliin “Back in black!”

  1. Hyvä väri ja uskon, että tuo tumma ruskea voi olla parempikin kuin ihan musta, ainakin lämpöisempi ja pehmeämpi sävy 🙂
    Täällä tehtiin juuri viime viikolla tukkataikoja. Mulla tehtiin värinpoistoa tukkaan ja sitten värjätessä käytettiin Olaplexia, jotta tukka ei kärsisi niin paljoa värinpoistosta. Hiukset voi nyt ainakin hyvin. Suosittelen kyllä kunnon kampaamotuotteita hiustenhoitoon vaikka tyyrimpiä ovatkin…
    Colormaskit täällä myös käytössä, jotta saa värin pidettyä hyvänä värjäyskertojen välillä.

  2. Kiitos kommentista! Pitäisi kyllä panostaa noihin kunnon hiustuotteisiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta