H&M High Impact Eye Colour

luomarit rivissä valoisa (1 of 1).jpg

Pari päivää sitten kävin shoppailemassa ja tarkoituksena oli ostaa vaatteita. Vaatteiden sijaan huomasin H&M:ssä ihastelevani meikkejä, varsinkin luomivärejä. Tykkään kaikesta kiiltävästä ja glitteristä vaatteissa ja meikeissä, joten ostin kolme luomiväriä.

hopea (1 of 1).jpg

Sävy 31B

lila (1 of 1).jpg

Sävy 47B

kultainen (1 of 1).jpg

Sävy 29B

Joskus teininä luomivärien käyttö oli mielestäni meikin tärkein osuus ja ajatukseni oli more is more. Monissa valokuvissa poseeraan pinkeissä kulmakarvoihin asti vedetyissä luomiväreissä ja sain kuulla tuolloin asiasta kommenttia hieman veemäiseen sävyyn. Jossain vaiheessa luomiväri-innostukseni hieman laantui, mutta edelleen tykkään käyttää niitä välillä. Nykyään käytänkin satunnaisesti värikkäitä luomivärejä, mutta värit ovat silti hillitympiä. 

Näistä uusista luomiväreistä suosikkini on vanha kunnon kultainen sävy, joka sopii mielestäni myös kivasti arkimeikkiin. Alla olevissa kuvissa minulla on kultaista sävyä 29B. Hopeaa ja violettia tulee luultavasti käytettyä enemmänkin juhlameikissä. Luomivärit pysyivät hyvin, eivätkä varisseet. Hinta 5,99 € kappale.

tukkaa revin (1 of 1).jpg

hihhuli (1 of 1).jpg

luomarit (1 of 1).jpg

Oletteko te kokeillut kyseisiä luomivärejä? Mikä on suosikkisävynne?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta