Uuden biisin väsäystä – viikon parhaat x7

En olekaan pitkään aikaan kirjoittanut näitä viikon parhaat-postauksia, joten päätin tehdä sen nyt! Näistä postauksista tulee aina niin hyvä mieli – on niin kiva keskittyä niihin asioihin, jotka on tällä hetkellä hyvin.

Tykkään myös lukea muilta vastaavia tekstejä, joten linkitä ihmeessä omasi kommenttiboksiin tai kerro, mikä on saanut sinut tällä viikolla hyvälle tuulelle! 🙂

Hyvä mieli Hyvä mieli

Viikon parhaat x7

Uuden biisin tekeminen. Otsikossa ja Instassa tätä jo hehkutin. Eilen siis väsäsimme miehen kanssa piiitkästä aikaa uutta biisiä minulle ja oli taas todella hauskaa. Olemme ennenkin tehneet yhdessä musaa, mutta viime kerrasta on jo ainakin yli vuosi! Nyt oli siis korkea aika jo alkaa tekemään. Halusin tehdä voimabiisin naisille ja parissa tunnissa, meillä oli sellainen lähes kokonaan kasassa. Nyt on taas huippufiilis. Maltan tuskin odottaa, että pääsemme tekemään biisin loppuun ja äänittämään. 😀

Lapsen ilo uudesta pyörästä. Kuten rahapäiväkirjassa kerroinkin, ostimme lapselle eilen uuden pyörän. Hän oli niin innoissaan, että itselleni meinasi ihan kyynel tulla silmään.

Sormukset. Eilen sain vihdoin sormukseni takaisin korjauksesta (sormus siis tippui kerran ja siihen tuli reikä) Nyt on timantti taas paikoillaan. Mies sai myös sormuksen takaisin, sitä pienennettiin hieman lisää. Nyt molemmilla on sormukset sormessa. Pitää varoa tiputtamasta sormusta, ettei timantit taas lähde lentelemään ympäri lattioita.

Perjantai lapsen kanssa. Päiväkoti oli perjantain kiinni  ja vietimme päivän kahdestaan lapsen kanssa. Rakentelimme yhdessä legoilla, tanssimme, ulkoilimme, kävimme kylvyssä ja katsoimme piirrettyjä. Lapsi oli päikkäreiltä herättyään niin iloinen, että otti minua korvista kiinni ja antoi pusun.

Töiden teko kaverin kanssa. Niina tuli meille keskiviikkona ja teimme hommia yhdessä; minä blogia, hän gradua. Se sujui todella hyvin, vaikka välillä tulikin samalla vähän höpöteltyä. Kivaa vaihtelua yksin puurtamiselle ja saa tietysti samalla nähdä kaveria. Suosittelen kokeilemaan!

Tulevat häät. Häihin on enää alle viikko – ensi perjantaina menemme naimisiin. Tuleepas tämä äkkiä, mutta se oli tarkoituskin.

Siisti koti. Maanantaina meillä kävi tuttu siivooja Freskasta. Siivouspalvelu on kyllä mielestäni todella hyvä vaihtoehto, jos kaipaa lisää aikaa arkeensa. Se on vieläpä todella edullista! Jos kiinnostuit, klikkaa itsesi tänne!

Mistä asioista sulle on tällä viikolla tullut hyvä mieli?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Pylly paljaana netissä Viikon parhaat 17 x parasta just nyt Mitä minulle kuuluu? Tämän hetken suosikkiasu Vauvalle vakuutus, kyllä vai ei? En kommentoi Voiko halpa olla hyvä? Shake it, love it! Riittävän hyvä vanhempi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta