Hyvän aamun resepti

Itse olen aina ollut henkeen ja vereen aamuihminen. Aamuissa on kliseisesti sanottuna jotain taikaa; se fiilis kun koko päivä on edessä on mielestäni ihana (tämä fiilis jää kyllä toisinaan tulematta jos yö on mennyt valvoessa lapsen kanssa, mutta kuitenkin). Osa meistä on luonnostaan aamuvirkkuja ja toiset iltakukkujia. Usein yhteiskunta toimii kuitenkin niin että aikaisin on noustava, joten aamuista kannattaa yrittää nauttia. Tässä hyvän aamun resepti!

1. Aamutreeni: Liikunnan jälkeen olo on varmasti parempi. Jos olet tottunut liikkumaan iltaisin, voi olla että menee hetki ennen kuin saat aamuisista treeneistä ilon irti. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan! Kun aamulla lähtee liikkumaan ennen päivän askareita, se tulee hoidettua jollain tapaa ripeämmin (kun ei työpäivän jälkeen jää pohtimaan mennäkö vai ei¨?) ja tuntuu että päiviin tulee enemmän lisäaikaa. Puhumattakaan lisäenergiasta jota liikunnasta saa.

2. Herää aikaisemmin: Toimii, mikäli aamuisin tuntuu että juokset tuli perseen alla hirveässä kiireessä. Herää 15 minuuttia aikaisemmin, usein se riittää siihen että saat tehtyä aamutoimet rauhassa.

hyvän aamun resepti

hyvän aamun resepti 3. Kuuntele musiikkia: Jotenkin musiikin tuoma ilo unohtuu itselläni arjessa. Sitten kun joskus laittaa jotain musiikkia soimaan ennen päivän hommia, huomaa miten se vaikuttaa fiilikseen positiivisesti.

4. Nauti aamupala rauhassa: Tämä voi tietysti olla lapsiperheissä haaste. Jossain vaiheessa elämää tämäkin tulee todennäköisesti onnistumaan. 😉 Aamuisin on ihanaa syödä rauhassa kunnon aamupala ja vaikka lukea samalla. Vaikka aamuisin ruokahalu ei olisi huipussaan, kannattaa jotain syödä tai edes juoda esim. smoothie.

5. Kivojen asioiden odottaminen: Mieti edellisenä iltana seuraavaksi päiväksi joku kiva asia mitä odottaa. Omalla kohdallani tämä ainakin toimii; kun jokaiselle päivälle on jotain mielekästä puuhaa, uuteen päivään on kiva herätä.<3

Millainen on sun hyvän aamun resepti?

Facebook & Instagram

Lue myös:

Sunnuntain fiiliksiä & päivän ajatus

Täydellisen elämän suorittaminen

Hyvää mieltä ja ihania ajatuksia

Taru

2 vastausta artikkeliin “Hyvän aamun resepti”

  1. Hyviä vinkkejä! Itsekin olen aamuihminen ja aamutreenit ovat parhautta 😍 Päivä lähtee heti aamusta hyvin käyntiin. 😄 Iloista helmikuun viimeistä päivää!
    Ps. Sun blogi on tosi piristävä 😊

    • Kiitos kommentista, kiva kuulla! <3 Jep samaa mieltä. 😉 Ihanaa päivää sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta