Mansikoita ja kesäkenkiä

Tänään on ollut aivan ihana kesäpäivä! Lämmöllä ja valolla on ihmeellinen vaikutus mielialaan. Ihmiset ovat iloisempia ja pirteämpiä. Itsekin koen olevani jollain tapaa sosiaalisempi kesällä – talvella ei niin helposti tule lähdettyä ulos. Kesällä on matalampi kynnys lähteä, varmaan jo siitäkin syystä kun vaatteita ei tarvitse pukea viittä kerrosta päällekkäin. Nyt taas keli on hieman harmaa.

Ehdimme kuitenkin nauttia edellisellä viikolla lämpimistä säistä ja ulkoilleet paljon. Kesän ensimmäiset mansikatkin tuli ostettua. Olivat yllätyksekseni hyviä. On myös ihanaa kun ulkona tarkenee ilman takkia ja keveämmillä kengillä. Kesäkenkiä esille kaivaessani huomasinkin, että tarvitsen uudet kengät jotka on helppo sujauttaa jalkaan. Vanhat ovat jo niin käytössä nuhjaantuneet ettei auta kuin tilata uudet.

kesäpäivä

kesäpäivä

kesäpäivä

kesäpäivä

Parina viime viikkona olen kierrellyt kaupoilla ja voi luoja se on puuduttavaa hommaa. Pitäisi monta tuntia hikoilla sovituskopeissa ja käydä miljoona kauppaa läpi. Päätin siis klikata itseni Elloksen sivuille. 

Alla olevassa kuvassa on muutamia vaihtoehtoja, joista pitäisi jotkut valita. Yleensä olen turvautunut ballerinoihin, mutta olisi piristävää kokeilla erimallisia.

Nimetön-1.jpg

 1

2

3

4

5

Linkit tuotteisiin numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Millainen on sun mielestä täydellinen kesäpäivä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Elämäni huonoimmat päätökset x 10 Vihdoin oman jutun parissa!Paljon maksoi mun häämekko? – rahapäiväkirja Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu? Bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta – tylsää!!! Parhaat motivaatiolauseet x 15 Mun paheet x7! 7 vinkkiä – miten saada unelmatyö? Miten pitäisi treenata, jotta olisi haluttavampi?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta