Ihanan tavallista arkea

img3 (1 of 1).jpg

img1 (1 of 1).jpg

Moikkamoi!

 

Ajattelin tässä yksi päivä että pitäisikö postauksia suunnitella ja julkaista vähän päivien mukaan, esim. että keskiviikkona olisi aina kauneudenhoitoon liittyvä postaus ja sunnuntaina kuulumispostaus ja viikonkoonti yms. Ajattelin että se voisi olla lukijoidenkin kannalta ihan kiva, niin tietäisi vähän mitä odottaa miltäkin päivältä. Toisaalta kauneusaiheiset postaukset eivät ole olleet blogissa mitenkään suuressa osassa ja en tiedä tuleeko joka viikko inspistä niiden suhteen, saatika muodin. Ajattelin että tämä suunnitelma voisi olla apuna minulle mikäli inspiksen puute iskee. En nimittäin ole tällä viikolla noudattanut tätä suunnitelmaa, vaikka aiheet olin kirjannutkin hienosti ylös. Ehkä loppujen lopuksi parasta on tehdä tätä fiilispohjalta, ainakin tässä vaiheessa.

img5 (1 of 1).jpg

img4 (1 of 1).jpg

Tänään kuitenkin ajattelin kertoa ihan vain yleisesti fiiliksiä ja kertoa kuulumisia. Äsken kävimme Suvin kanssa kuvailemassa pitkästä aikaa. Vaikka juuri eilen parjasinkin talvella kuvaamista, äsken se sujui aika kivasti. Ei ollut oikeastaan pakkasta eikä satanut lunta; sormet eivät jäätyneet kovin pahasti! Valoa vielä riitti koska aloitimme jo klo 12. Aurinkokin tuli hieman esiin. Lumisissa maisemissa on paljon kivempi kuvata kuin rännän ja loskan keskellä. Ajattelimme ensi viikollakin käydä kuvailemassa. On kyllä kiva kun voi kavereiden kanssakin harrastella näitä valokuvausjuttuja. 🙂

Nyt tulin kotiin ja kirjoitan tätä postausta. Lapsi nukkuu päikkäreitä juuri, niin ehdin ehkä vielä syömään rauhassa lasagnea jos nyt menen! 😉 Kivaa sunnuntaita ja muistakaahan että blogi siirtyy lähiaikoina Fitfashionille!

lasagne (1 of 1).jpg

lasagnea (1 of 1).jpg

Miten siellä on viikonloppu sujunut?

Seuraa Facebook & Instagram

My pictures: Suvi,edit by me

Viikon postaukset:

Treeniä omilla ehdoilla

Naiset jotka vihaavat miehiä

Kulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri

Blogi muuttaa!

Lapset ovat pieniä vain hetken

Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat

Näillä mennään

***

 

I was thinking if I would post about the same topics in certain days. Like in wednesday I would always post about beauty etc. Then my readers would know what to expect. On the other hand, I might felt this kind a restrictive. Maybe I just do this according to my moods?Today I’m just going to tell you about my day. 🙂 Me and my friend were today photographing after a long time. It was really nice and snow makes everything looks better and brighter. I came home some time go and now I’m making this post. Our child is now sleeping her daydreams so if I go now and get the lasagna, I may have time to eat in peace, haha. Have a nice Sunday and remenber that my blog is moving to Fitfashion shortly!

 

How was your weekend?

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta