Ihanat ihmistyypit

dfs76 (1 of 1).jpg

Muutamia kertoja olen lukenut ärsyttävistä ihmistyypeistä. Vaikka niitä onkin hauska lukea (ja tuntea pistos rinnassaan ;)) tänään voitaisiin ärsyttävien ihmistyyppien sijaan miettiä niitä ihania ihmisiä.

Se joka antaa toisen puhua loppuun ja antaa tilaa: Voi että miten ihanaa se on, kun joku antaa sinullekin suunvuoron ja antaa sinulle tilaisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi! Kuuntelee mitä sanot, katsoo silmiin eikä keskeytä kertoakseen omaa tarinaansa. Kyselee ehkä lisäkysymyksiä, mutta vasta silloin kun pidät merkittävän tauon puheessasi. Ei tarvitse kiirehtiä lausetta loppuun vetämättä henkeä, koska pelkää milloin toinen varastaa suunvuoron. Nämä on niitä sosiaalisia taitoja!

dfs75 (1 of 1).jpg

Myötätuntoinen: Jos kerrot murheitasi kaverille, kuinka usein saat kuulla ohjeita tai tyypin oman tarinan ”Hei mullekin kävi tollee…”. Ja miten ihanaa se on kun joku ihana myötätuntoinen ystävä vaan on myötätuntoinen ja läsnä.<3

Se, joka saa sinut hymyilemään: Jotkut ihmiset saavat aina nauramaan ja hymyilemään. Heidän kanssaan tulee tunne, että mikä vain on mahdollista eikä elämä ole niin vakavaa.

Se joka uskaltaa olla oma itsensä: On ihanaa huomata miten joku on niin sinut itsensä kanssa ja rohkaisee muitakin siihen.

dfs63 (1 of 1).jpg

Se joka puolustaa sinua joka tilanteessa: Jos toinen on valmis puolustamaan sinua tarvittaessa, tietää että hän aidosti välittää.

Suvaitsevainen: Miten mahtavaa on kun joku hyväksyy eriävät mielipiteet. Vaikka ne poikkeaisivat hänen omistaan ja silti pystyy keskustelemaan mielipiteistä hyvässä hengessä yrittämättä käännyttää toisia olemaan samaa mieltä itsensä kanssa.

Mitkä on sinun mielestä ihania piirteitä ihmisessä?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Omahyväinen ääshouli ja muut vaaralliset ihmistyypit

Kuvat: Suvi

***

You probably have read about annoying types of human. Me too and even though those are funny to read, what if today we think about lovely human types…

The one, who let you finish your speech and give you space: How wonderful it is, when someone really listen to you and let you shine too?

Compassionate: If you tell your friend about your problems, she/he will support you.

The one, who makes you smile: Nothing to add!

The one who dares to be her/himself: And encourages others to do so.

Defender: Always there for you.

Permissive: The one who accepts others opinions and be able disguss about them

Can you think of more?

 

 

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Ihanat ihmistyypit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta