Ihanat ihmistyypit

Muutamia kertoja olen lukenut ärsyttävistä ihmistyypeistä. Vaikka niitä onkin hauska lukea (ja tuntea pistos rinnassaan ;)) tänään voitaisiin ärsyttävien ihmistyyppien sijaan miettiä niitä ihania ihmisiä.

Se joka antaa toisen puhua loppuun ja antaa tilaa: Voi että miten ihanaa se on, kun joku antaa sinullekin suunvuoron ja antaa sinulle tilaisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi! Kuuntelee mitä sanot, katsoo silmiin eikä keskeytä kertoakseen omaa tarinaansa. Kyselee ehkä lisäkysymyksiä, mutta vasta silloin kun pidät merkittävän tauon puheessasi. Ei tarvitse kiirehtiä lausetta loppuun vetämättä henkeä, koska pelkää milloin toinen varastaa suunvuoron. Nämä on niitä sosiaalisia taitoja!

Ihania ihmisiä, ihanat ihmiset, ihana ihminen, ihmistyypit, ihmissuhteet,

Ihania ihmisiä, ihanat ihmiset, ihana ihminen, ihmistyypit, ihmissuhteet,Myötätuntoinen: Jos kerrot murheitasi kaverille, kuinka usein saat kuulla ohjeita tai tyypin oman tarinan ”Hei mullekin kävi tollee…”. Ja miten ihanaa se on kun joku ihana myötätuntoinen ystävä vaan on myötätuntoinen ja läsnä.<3

Se, joka saa sinut hymyilemään: Jotkut ihmiset saavat aina nauramaan ja hymyilemään. Heidän kanssaan tulee tunne, että mikä vain on mahdollista eikä elämä ole niin vakavaa.

Se joka uskaltaa olla oma itsensä: On ihanaa huomata miten joku on niin sinut itsensä kanssa ja rohkaisee muitakin siihen.

Ihania ihmisiä, ihanat ihmiset, ihana ihminen, ihmistyypit, ihmissuhteet,Se joka puolustaa sinua joka tilanteessa: Jos toinen on valmis puolustamaan sinua tarvittaessa, tietää että hän aidosti välittää.

Suvaitsevainen: Miten mahtavaa on kun joku hyväksyy eriävät mielipiteet. Vaikka ne poikkeaisivat hänen omistaan ja silti pystyy keskustelemaan mielipiteistä hyvässä hengessä yrittämättä käännyttää toisia olemaan samaa mieltä itsensä kanssa.

Kyseisiä piirteitä omaavien on pakko olla ihania ihmisiä, eikös vaan? 😉

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Omahyväinen ääshouli ja muut vaaralliset ihmistyypitTurhin parisuhderiita ikinä!Toiseen ihastuminen – parisuhteen loppu?Oletko sinäkin kiusaaja?Älä puhu pahaa – 7 vinkkiä työelämäänMuiden matkiminen blogimaailmassaMiten päästä yli erosta?Onko koulutuksen puute häpeä?Kannattaako pettämisestä kertoa?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Ihanat ihmistyypit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta