Ootsä kipee? – en, mulla ei vaan ole meikkiä

Oletteko joskus kuulleet jonkun miespuolisen ihmettelevän, oletko kipeä tai masentunut ja vastaat vaan: En, olen vain ilman meikkiä?

Joskus yläasteella tällainen saattoi ottaa päähän, mutta onneksi nykyään ei. Tai oikeastaan, en muista milloin tätä olisi viimeksi tapahtunut. Eikun muistankin. Kyllähän se silloinkin taisi hieman jurppia. Taisin sanoakin asiasta kyseiselle henkilölle. 😀 Näitä tulee nykyään paljon harvemmin kuitenkin. Ehkä ikä saa miehet tajuamaan, ettei naiset ole immuuneja silmäpusseille tai ihon epätasaisuuksille. Jotkut tosin luulevat, että nainen näyttää aina samalta, miltä se näyttää esim. baarissa (alkuillasta, ennen pilkkua).

Voi myös olla, että silloin yläasteiässä oma meikkaaminenkin oli jotain vähän radikaalimpaa. Minut oltiin totuttu näkemään tietynlaisena, eli ne runsaat meikit naamassa. Jos meikkiä ladotaan naamaan kilokaupalla, voi ero tietty olla huomattava meikittömyyteen. Mutta, että kipeä tai masentunut. Hahaa. Eipä siitä kannata loukkaantua.

Ilman meikkiä

Kylläpä väsyttää ja masentaa

Mietin myös, miksi harvoin nainen sanoo miehelle, että näytätpä väsyneeltä? Joku ehkä joskus saattaa näin sanoa, mutta silloin henkilö ON oikeasti väsynyt. Tällaista saattaa tapahtua ehkä venähtäneiden polttareiden jälkeen. Tai sitten sellainen lookki on miehellä paremman näköistä. Who knows?

Mutta siis niin, en ole sairas jos mulla ei oo meikkiä.

Ps. Muistakaa, olette kauniita sellaisina kuin olette <3

Pps. Pyysin miestäni lukemaan tämän ennen julkaisua, koska halusin varmistaa, ettei tämä kuulosta miesten syyttelyltä tai vihapuheelta, koska se ei missään nimessä ole tarkoitus. Hän luki tekstin ja käski lisätä, että naiset ovat ajaneet itsensä tähän pisteeseen, koska meikkaavat, eikä kukaan mies tiedä miltä he näyttävät oikeasti. 😀

Viihdytkö sinä ilman meikkiä? Saatko vastaavia kommentteja tuolloin?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tyhmiä kysymyksiä ja ajatuksia  Itkumöykky Mitä olen oppinut bloggaamisen myötä? ”Sillä alalla ei oo töitä” Viikon kuulumiset rehellisesti Vuosi bloggaajana Oudot tapani x6 Unelmat todeksi #ilokiertoon Kannattaako unelmat sanoa ääneen? 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Ootsä kipee? – en, mulla ei vaan ole meikkiä”

  1. Mää en meikkaa ikinä, en siis oo tähän päivään mennessä meikannut kertaakaan. Ja en oo saanut siltikään kuulla tommosia kommentteja, onneks, haha! 😀

    • Kiitos kommentista! Jep, se on varmaan siitä mihin tottuu! 😀 Jos on aina ilman meikkiä, niin tietää miltä toinen näyttää oikeasti. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta