Mitä ajattelen juuri nyt – ilman sensuuria!

Olen aina ajatellut etteivät minulta lopu postausaiheet kesken. Tätä mieltä olen edelleen. Wordissa on tiedosto joka pullistelee erilaisista postausideoista, nopealla vilkaisulla arvioin että niitä on yli 200. Ei siis ole syytä pelätä etten tietäisi mistä kirjoitan. Aiheiden uupumisen sijaan, aina ei tekstiä vain synny. Ja tänään on sellainen päivä. Eilen kirjoitin kolme postausta varastoon ja nyt sitten tuntuu että takki on ihan tyhjä. Aloin tänään myös raapustamaan paria tekstiä ensi viikolle, mutta vaikka aiheet olivat kirkkaana mielessäni, tuntui ettei niistä keksinyt mitään sanottavaa. Näppikset suolsivat ruudulle pelkkiä kliseitä ja bullshittiä, joten päätin siirtää kyseisten aiheiden työstämisen tuonnemmaksi. Tällaisina päivinä olisi kenties viisainta ottaa etäisyyttä koko blogiin tai keskittyä vaikkapa valokuvaukseen tai editointiin. Sen sijaan ajattelinkin silti kirjoittaa ihan mitä minulla on mielen päällä sen kummempia miettimättä. Ilman sensuuria.

ilman sensuuria

ilman sensuuriaMiten mä äsken hengästyin tuolla lenkillä niin paljon? Pitäisi varmaan alkaa tekemään porrastreenejä taas pitkästä aikaa.

Milloinkohan lapsi lopettaa isän suosimisen? On tylsää olla se varavaihtoehto. 😀

Oonkohan maailman ainut äiti joka ei oo se ykkönen lapselle?

Ehkä sitten kun se on isompi niin tehdään tyttöjen juttuja.

Mutta toisaalta miksi äidin pitäisi olla ykkönen? No ei mikskään. Ja tyhmää edes miettiä tämmöstä, tyhmä minä.

Huomenna mä teen kyllä sellasen salitreenin että joudun konttaamaan salilta kotiin.

Ensi viikolla mä teen tästä mun bloginurkkauksesta postauksen, tästä tuli ihan kiva.

ilman sensuuria

Kerro mitä sulla on mielessäs – ilman sensuuria kiitos!

Kuvat: Suvi, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tapahtui tällä viikollaSilloin 90-luvullaTästä tulee hyvä päiväTee se heti!Kateelliset ämmätÄitikuplan ulkopuolellaLiian tyttömäistä?Mitä olen oppinut parisuhteista x12Feikit ja epävarmat timmit mimmit

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta