Unelmat todeksi #ilokiertoon

Ystävänpäivän kunniaksi polkaistaan käyntiin Ilokiertoon hyväntekeväisyyshaaste, joka myös motivoi sinua saavuttamaan oman tavoitteesi! Mistä tässä on siis kysymys?

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita Instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.”

Ilokiertoon, #ilokiertoon, Hyväntekeväisyys, Unelmat todeksi

Ilokiertoon, #ilokiertoon, Hyväntekeväisyys, Unelmat todeksiMäärittele siis itsellesi tavoite joka sinua motivoi ja jonka haluat saavuttaa. Kun teet jotakin tavoitteesi eteen, jaa siitä kuva somessa valitsemasi tiimin hästägillä, esim: #ilokiertoonhelsinki. Jokaisesta tiimin hästägillä jaetusta kuvasta tulee 1 € lisää lahjoituspottiin!

Jaa onnistumisesi ja haasteesi myös kampanjamme Facebook-sivuilla!

Kaupunkikohtaiset lahjoituskohteet ja lahjoittajat ovat alla:

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Jyväskylän ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhdessä ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Itse olen mukana Helsingin tiimissä. Oma tavoitteeni on kasvattaa blogiani isommaksi. Tämä on ollut tavoitteenani jo ennen tätäkin ja olen siinä onnistunut, hyvä te! Nyt vain siis lisää buustia ja homma jatkuu. Nyt minulla on lisäksi tällainen loistava ulkopuolinen motivaattori matkassa mukana! 🙂 Kerroin tästä haasteesta teille aiemminkin täällä.

Lähde sinäkin mukaan toteuttamaan tavoitteitasi ja pistä samalla ilokiertoon! <3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Paljon eri liikuntalajit kuluttavat kaloreita?Työelämän ulkonäköpaineet – mitä voi vaatia?Lihottaako makeutusaineet?5 syytä käydä pussikaljallaHaikeissa tunnelmissaSyyllisyys syömisestäMitä äitiys on opettanut x7!Kiihdytä aineenvaihduntaa x8Parhaat bilebiisit x 15!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta