Inspiraation puute

Pyrin kirjoittamaan vähintään yhden uuden postauksen päivittäin. Inspiraation iskiessä naputtelen postauksia montakin päivässä luonnoksiin, josta sitten julkaisen ne kun mieli tekee. Tällä viikolla on ollut tunne, ettei meinaa keksiä kirjoitettavaa. Inspiraation puute on iskenyt. Aiheita vilisee mielessä, mutta mihinkään ei ole tehnyt mieli tarttua. En viitsi tuolloin väkisin rustata, koska se näkyy sitten tekstistä jos ei oikeasti kiinnosta.

Inspiraation puute, writer's block, kirjoittaminen, luova työ, inspiraatio

Inspiraation puute, writer's block, kirjoittaminen, luova työ, inspiraatio

Inspiraation puute, writer's block, kirjoittaminen, luova työ, inspiraatioVälillä tulee kaikista aiheista sellainen olo että tämä on ihan tylsä aihe ja ketä kiinnostaa. 😀 Nyt pimeään vuodenaikaan varsinkin hyvien kuvien saaminen tuntuu todella haastavalta ja sekin vie intoa hieman pois. Onneksi tilaamani toinen ledivalo ja kaksi kameraständiä tulivat postissa, joten ehkä ne helpottavat valokuvaamista. Joskus lueskelen vain muiden blogeja tai juttelen muiden kanssa ja saankin siitä ajateltavaa ja mahdollisesti uuden postausaiheen. Onneksi tällaisia hetkiä on tullut ennenkin ja tiedän että ne ovat ohimeneviä. Yleensä kirjoitettavaa tuleekin mieleen heti kun lopettaa väkisin yrittämisen. Väen vängällä harvoin syntyy mitään hyvää. Onneksi luonnoksiin on kertynyt niin suuri määrä postauksia etten olisi aivan pulassa, vaikka inspiraation puute kestäisi jokusen viikon. 😀 Joskus se pitää vaan hyväksyä – aina ei lähde!

Onko sinulla luovan työn suhteen toisinaan inspiraation puute? Miten olet saanut inspiraation takaisin?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Ryhdyin yrittäjäksi – miten menee? Törkypuheita kaatosateessa – nolot tilanteet x4 Onko silikonit hyvä syy kieltäytyä imetyksestä? Kannattaako portaalissa bloggaaminen? Vihdoin minullakin on räpsyripset! Että mitähän hittoa Miksi mulla on peruukki?! Alipainon rajoilla – silti L kokoa? Häät kuvina x 10

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta