Inspiraation puute

9 (1 of 1).jpgPyrin kirjoittamaan vähintään yhden uuden postauksen päivittäin. Inspiraation iskiessä naputtelen postauksia montakin päivässä luonnoksiin, josta sitten julkaisen ne kun mieli tekee. Tällä viikolla on ollut tunne ettei meinaa keksiä kirjoitettavaa. Aiheita vilisee mielessä, mutta mihinkään ei ole tehnyt mieli tarttua. En viitsi tuolloin väkisin rustata, koska se näkyy sitten tekstistä jos ei oikeasti kiinnosta.

8 (1 of 1).jpg

900 (1 of 1).jpgVälillä tulee kaikista aiheista sellainen olo että tämä on ihan tylsä aihe ja ketä kiinnostaa. 😀 Nyt pimeään vuodenaikaan varsinkin hyvien kuvien saaminen tuntuu todella haastavalta ja sekin vie intoa hieman pois. Onneksi tilaamani toinen ledivalo ja kaksi kameraständiä tulivat postissa, joten ehkä ne helpottavat valokuvaamista. Joskus lueskelen vain muiden blogeja tai juttelen muiden kanssa ja saankin siitä ajateltavaa ja mahdollisesti uuden postausaiheen. Onneksi tällaisia hetkiä on tullut ennenkin ja tiedän että ne ovat ohimeneviä. Yleensä kirjoitettavaa tuleekin mieleen heti kun lopettaa väkisin yrittämisen. Väen vängällä harvoin syntyy mitään hyvää. Onneksi luonnoksiin on kertynyt niin suuri määrä postauksia etten olisi aivan pulassa, vaikka inspiraation puute kestäisi jokusen viikon. 😀 Joskus se pitää vaan hyväksyä – aina ei lähde!

 

Inspiroivia hetkiä sinne!

 

Seuraa Facebook & Instagram

***

 

I try to write new text daily. This week I have had a lack of inspiration; I have many ideas, but none of them seems appealing now. I don’t want to write if it doesn’t feel meaningful. Fortunately this kind of moments I have had before and I know they doesn’t last forever. Often I would want to write again as soon as I stop force myself. Fortunately I have many ready texts on my drafts, so I won’t be in trouble even if this would last longer.

 

Inspiring moments for you. 🙂

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta