Intensiivisyyttä hiusväriin

Biozell (1 of 1).jpg

Värjäsin hiljattain hiukseni takaisin tummaksi. Olen tehnyt värjäykset usein kotona. En ole tosiaan mikään ammattilainen ja tälläkin kertaa värjäännyin reisiä ja käsivarsia myöten. Myös kylpyhuone sai osansa. Pitää hieman kehittyä vielä tässä värin levityksen tarkkuudessa…

Vastavärjätty tukan väri on ihanan kirkas ja intensiivinen. Jonkin ajan kuluttua väri haalistuu, varsinkin kesäisin. Aurinko vaalentaa mustimmankin suortuvan ruskeaksi.

Halusin itse varmistaa että väri pysyy tummana ilman jatkuvaa värjäämistä. Kävin ostamassa Biozell Color Maskin. Color Maskien tarkoitus on hoitaa ja sävyttää hiusta ja näin ollen jatkuvaa värjäystä ei tarvita.

ColorMask (1 of 1)-2.jpg

Itse olen käyttänyt tuotteita ennenkin, sillä hiukset ovat ihanan sileät ja kirkkaamman sävyiset käytön jälkeen. Vaaleissa hiuksissa sävy näkyy tietty paremmin, tummassa hiuksessa Color Mask antaa kiiltoa hiukseen sekä syventää väriä.

Itse ostin sinisen Night Sky– sekä Black-sävyt. Night Skytä suositellaan vaalealle tukalle, mutta halusin silti kokeilla sitä. Omaan tukkaani jäi nimittäin aavistuksen punaista sävyä värjäyksen jälkeen ja halusin kokeilla tekeekö Night Sky sävystä ”kylmemmän”. 

BiozellColor (1 of 1).jpg

black (1 of 1).jpg

NightSky (1 of 1).jpg

Käytön jälkeen tukka oli todella sileä ja punaisuus kadonnut. Jakauksen olin myös onnistunut värjäämään siniseksi sekä myös käteni (kyllä, en muistanut käyttää hanskoja, haha) Kylpyhuoneen seinät myös värjääntyivät hieman ja niitä kannattaa heti alkaa jynssäämään, sillä väri jämähtää nopeasti.

Suosittelen siis lämpimästi huolellisuutta levityksessä ja hanskojen käyttöä!

BlueHand (1 of 1).jpg

Black-sävyä olen käyttänyt ennenkin ja se tummentaa hiusta kivasti, mikäli tumma väri alkaa haalistumaan.

Oletteko te kokeilleet tuotteita? Mitä tykkäsitte?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

2 vastausta artikkeliin “Intensiivisyyttä hiusväriin”

  1. Biozellit on todellakin intensiivisiä! Viime kesänä sävytin hiukseni Rasberry maskilla, tavoitteena hempeä hattaraväri. Njoo, räikeän pinkithän näistä tuli, toki blondiin tukkaan tarttuu kaikki helpommin. Sävy todella jämähti päähän, se pysyi noin 2kk. Lopulta väri muuttuikin haalean vaaleanpunaiseksi 🙂 

  2. Jep! Itse olen käyttänyt enemmän juuri sävyn syventämiseen kun oma tukka on niin tumma. 🙂 Ehkä joskus itsekin innostun taas vaaleampaan tukkaan ja räikeämpään sävyyn. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta