Muutoksia tulevaan ja arjen onnea

Flunssa on iskenyt minuun jo ties kuinka monetta kertaa muutaman kuukauden sisään. Tällä hetkellä se ei kovin paljoa jaksa häiritä, vaikka jatkuva flunssa inhottava juttu onkin. Viime aikoina olen jotenkin havahtunut siihen, miten hyvin asiani loppujen lopuksi ovat. Kävimme äsken ruokakaupassa ja nyt on mukavaa vain istuskella tässä villasukat jalassa kirjoittelemassa kun lapsi nukkuu päikkäreitä. Ulkona oli aika tuulinen sää ja kylmä viima pistelikin kasvoja – nyt on taas mukava olla sisätiloissa. Välipalaksi söin Ehrmannin uutta proteiinivanukasta, ei tosin ollut yhtä hyvää kuin Propud-tuotteet. 😉

Minulla on monta syytä olla kiitollinen. Blogin muutto Fitfashionille lähestyy ja odotan sitä jo innolla. Vaikka motivaatiopulaa blogin suhteen ei olekaan ehtinyt tulla paria lyhyttä hetkeä lukuunottomatta, uskon saavani muutosta lisäintoa tähän hommaan. Olen myös innoissani videoiden tekemisestä, vaikka Premiere raastaakin hermoja tämän tästä. Onneksi minulla on täällä kärsivällinen mies auttamassa ja opettamassa editoinnin saloja.

Jatkuva flunssa, Arki, elämä, Perhe-elämä, flunssa, flunssaisuus, Ehrmannm Protein pudding

Jatkuva flunssa, Arki, elämä, Perhe-elämä, flunssa, flunssaisuus, Ehrmannm Protein pudding

Jatkuva flunssa, Arki, elämä, Perhe-elämä, flunssa, flunssaisuus, Ehrmannm Protein puddingJa se päätös, jonka suhteen jahkailin tässä tekstissä. Siihenkin on tullut nyt joku edistysaskel. Monen kuukauden panikoinnin, pähkäilyn ja jahkailun jälkeen vihdoin ilmoittauduin avoimeen amk:hon opiskelemaan liiketaloutta. Moduuli johon ilmoittauduin järjestetään iltaisin, joten se helpottaa aikataulujen miettimistä. Tietysti kurssit teettävät töitä myös vapaa-ajallakin. Tiedän etteivät peruskurssit ole suosikkejani, mutta veikkaan mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän olevan se juttuni kaiken muun mediaan liittyvän lisäksi. Peruskursseista on hyvä kuitenkin aloittaa.

Epävarmuus kalvoi vielä hetken ilmoittautumisen jälkeen, mutta onneksi se meni ohi. Ainakin pääosin. Vaikka pyrin eroon kaikenlaisesta turhasta spekuloinnista, se ei ole tosiaankaan helppoa. 😀 Joskus niitä päätöksiä pitää vain tehdä ja onneksi suuntaa voi aina muuttaa. Voi olla että olen vähän sellainen ikuinen opiskelija, aina on sellainen halu kehittää itseään. Siihen ei onneksi aina vaadita koulunpenkillä istumista, mutta tämä tuntui nyt hyvältä vaihtoehdolta. Kirjoittelen aiheesta ehkä lisää vielä myöhemmin.

Jatkuva flunssa, Arki, elämä, Perhe-elämä, flunssa, flunssaisuus, Ehrmannm Protein pudding

Millä keinoin olet pysynyt terveenä? Vai vaivaako jatkuva flunssa sinuakin?

 

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Parhaat motivaatiolauseet x 15Kannattaako uudenvuodenlupaus?Ihanan tavallista arkeaNäillä mennään!Teetkö elämästäsi vaikeaa?Elämäni aakkosetInspiraation puutePositiivisuus bullshittiHaavemaailmassa?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta