Uutta vessapaperia ja kadonnut suklaalevy

Hellurei! Täällä ollaan joululomalla, kuten varmasti moni muukin. Vaikka joulu ihana onkin, niin jostain syystä se tuntui hieman rankalta. Ehkä liian lyhyet yönet yhdistettynä joulumättöön ja vilkkaaseen taaperoon väsyttivät. Eilen kotiuduimme vasta iltakuudelta sukuloimasta. Lahjaksi tuli kaikenlaista, mutta mainittakoon niistä nyt kuvissa näkyvät; uutta vessapaperia, koska seteleihin on aina kiva pyyhkiä ja lapselle tuo sienitalo. 🙂 Sitten menin ainoaan auki olevaan puljuun ja ostin hieman ruokaa, koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään.

Ostin myös levyn Fazerin sinistä suklaata, koska ilmeisesti en syönyt suklaata tarpeeksi edellisinä päivinä. Kotiin saapuessani purin ostokset ja sitten huomasin ettei levyä näy missään. Ei hitto, se varmaan unohtui sinne kassalle. Ihme myyjä kun ei sanonut, ehkä se ei huomannut. Hetken taistelin mielessäni jaksanko kävellä takaisin kauppaan hakemaan levyä. Jännä että tätäkin piti hetki pohtia, sillä sinne kävelee maksimissaan minuutin.

Joululomalla, joululoma, jouluaatto, joulu perheen kanssa, joulu, joululahjat

Joululomalla, joululoma, jouluaatto, joulu perheen kanssa, joulu, joululahjat

Joululomalla, joululoma, jouluaatto, joulu perheen kanssa, joulu, joululahjat

Joululomalla, joululoma, jouluaatto, joulu perheen kanssa, joulu, joululahjat

Joululomalla, joululoma, jouluaatto, joulu perheen kanssa, joulu, joululahjatLähdin matkaan ja kassalle päästessäni sanoin että ostin äsken täältä suklaalevyn että jäiköhän se tänne? En minä ole mitään suklaata nähnyt, sanoi myyjä. Jaahas, totesin ja epäluuloisesti skannasin kassaa. Myyjä varmaan varasti suklaani, ajattelin erittäin loogisesti. Lähdin kuitenkin ilman uutta levyä kotiin, koska päättelin sen katoamisen olleen jonkin sortin merkki universumilta ettei minun pitäisi syödä enempää suklaata. Niinpä eilisilta sujui hieman terveellisimmissä merkeissä. Edelleen kyllä ihmettelen mihin se on voinut joutua?

Nyt on kivaa päästä taas arkeen kiinni. Tämä vuosi on ollut vähän sellainen mietiskelyvuosi. On tullut kyseenalaistettua melkein kaikkea ja mietitty välillä pää puhki kaikenlaista. Odotan kyllä jo uutta vuotta innolla. Minulla on ehkä hieman lapsenomainenkin innostus uuteen vuoteen ja sen haluan todellakin säilyttää. Arjessa sitä välillä meinaa kangistua kaavoihin ja mennä sieltä mistä aita on matalin ja sitä haluan välttää. Mutta nyt keskityn vielä nauttimaan loppuvuodesta. :))

Miten teidän joulu sujui ja olettekos ennen nähneet noin hienoa vessapaperia? 😀 Mitä meinaatte puuhailla joululomalla?

 

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Teetkö elämästäsi vaikeaa?Mikä vauvaa naurattaa?51 Facebook profiilikuvaa #profiilikuvahaasteStressiä ja kyyneleitäLihottaako makeutusaineet?Turhin parisuhderiita ikinä!Google kääntäjän parhaat!Päivä kanssaniHämmentävät tilanteet

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Uutta vessapaperia ja kadonnut suklaalevy”

  1. Juuri eilen olin sukuloimassa, ja pääsin testaamaan tuollaista vessapaperia..hihhii…mua ahdisti kyllä vähän heittää rahaa vessanpönttöön 😉 Meillä oli jouluna vähän äksöniä turhan paljon, ja veto on ihan pois, mutta tosiaan onneksi joulu on vain kerran vuodessa <3 Ihanaa tapaninpäivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta