Kesy juhannus Helsingissä

Miten sujui juhannus 2016? Juhannus kului pitkästä aikaa Helsingissä. Kokoonnuimme kaveriporukalla yhteen ja vietimme iltaa yhdessä. Juhannus Helsingissä tuntui tänä vuonna vaivattomimmalta vaihtoehdolta.

Kaasugrillin kanssa meinasi sattua pieni onnettomuus ja yhden kaverin ripset, kulmakarvat ja vähän hiuksia kärähti. Onneksi ei käynyt pahemmin. Itse pysyin suosiolla kaukana grillistä – Olen varma että minulle olisi käynyt samoin jos olisin mennyt siihen soheltamaan. 😀

juhannus 2016

juhannus Helsingissä

juhannus Helsingissä

juhannus Helsingissä

Loppujen lopuksi grilli saatiin käyntiin ja ruuat kypsymään. Söimme, hengailimme, juttelimme ja jonkin verran tuli maisteltua boolia, viiniä ja mitä kenelläkin oli.

Juhlien järjestäjä oli loihtinut Love Coach -nimisen boolin, (jota taisin unohtaa maistaa) ja ihania vesimeloni jääpaloja.

Itse kotiuduin jo klo 22:00 sillä minua ei baari tällä kertaa napostellut. Muut jatkoivat ilmeisesti baariin.

Kiitos kekkereistä ja seurasta mukana olleille!

juhannus Helsingissä

Mites teillä meni juhannus? 🙂 Oliko sullakin juhannus Helsingissä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Synnytys ilman epiduraalia Täydellisen elämän suorittaminen Unelmat todeksi unelmakartan avulla! Nauti vaikka väkisin Saako toisten lasta komentaa? 18 x jatka lausetta Miksi tavata kavereita, kun voi somettaa? Sykettä nostattava kiertoharjoittelu x 2 Empiirinen tutkimus – hymyile tuntemattomille

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta