Paadipapiidipaadi

Hyvää perjantaita! Mitä sulla on suunnitelmissa? Itse ajattelin viettää ihan rennon viikonlopun, vaikka otsikko vähän viittaakiin muuhun. Omien biletysten sijaan nyt siis jorinaa sellaisesta aiheesta kuin juhlapukeutuminen. Tässä asussa menin kaverin synttäreille jokin aika sitten. Toisinaan menen vieläkin rennommissa vaatteissa. Viimeksi teki mieli hiukan laittautua ja tässä on tulos. Kuten kuvista näkyy, olen aika huoleton juhlapukeutuja (farkkujen alta näkyvät mamikset olivat osa suunnitelmaa, hehheh).

Pukeutuminen on mielestäni hauska juttu, enkä jaksa ottaa sitä niin vakavasti. Päiväni ei siis mene pilalle jos huomaan, että minulla on jaloissa eripari sukat tai jos farkuissa on tahra. Tietysti on tilaisuuksia joihin pukeudun siistimmin ja mietin vähän kauemmin mitä päälle laitan. Kavereiden kesken pidetyt synttärit ovat sen sijaan mielestäni rennot ja hauskat juhlat, eikä kukaan katso porukassamme kieroon, vaikka toisinaan osa saapuukin paikalle suihkunraikkaina addun verkkareissa.

Juhlapukeutuminen Juhlapukeutuminen Juhlapukeutuminen

Juhlapukeutuminen

Juhlapukeutuminen

Juhlapukeutuminen
Housut/Monki, Laukku/Mango, Kengät/Lidl, Takki & Paita/Vero Moda

Tässä asussa tykkäsin ennen kaikkea rentoudesta. Housut ovat muutaman numeron liian isot, mutta yritin ratkaista ongelman laittamalla mamikset niiden alle (ja lämmittämään, koska kävelin kaverilleni tässä vaatetuksessa puolen tunnin matkan). Vyö olisi ollut ihan jees lisä tuohon, mutta en omista yhtäkään! Harvemmin käytän housuja jotka eivät pysy päällä. 😀 Ehkä pitäisi ostaa pari vyötä, vaikka vain ihan koristeeksi asuun.

Juhlapukeutuminen JuhlapukeutuminenMeikki nyt on aika vakkari; punaa poskiin ja -huuliin, jotain sävyä luomiin ja mustaa ripsiin. Ei siis mitään kummoisempia. Koruja ei tule arkisin käytettyä, vaikka niitä minulle on kertynyt pari laatikollista. Ovat kyllä sellaisessa solmussa ettei sieltä tahdo saada mitään irti. 😀

Mitä mieltä olette asupostauksista? Millainen juhlapukeutuminen on omaan makuusi?

Facebook & Instagram

Lue myös:

Vaihtelua talvipukeutumiseen x5!

Green jacket

Favourite outfit at the moment

Taru

2 vastausta artikkeliin “Paadipapiidipaadi”

  1. Ihana asu 🙂 Tahtoisin valkoiset, revityt farkut mut köyhän ei kannata ostaa sellaisia. 🙂

    • Kiitos! Itse olen löytänyt vastaavia halvalla juurikin Monkista, Gina Tricotista tai H&M:stä. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta