Pitkästä aikaa humpalle

Tänään on kiva päivä tiedossa, kaveri tulee kylään ja illalla on sitten luvassa entisten duunikavereiden kanssa illanviettoa. Pitkästä aikaa juhlimaan siis. Hieman hirvittää väsähdänkö jo yhdeksän aikaan illalla – en ole piiitkään aikaan ollut missään illanvietoissa. Nyt sitten peukut pystyyn! Kokonaisuudessaan on ollut hyvä viikko ja hieman taas tulossa muutoksia omaan elämään mutta nehän ne pitävät mielen virkeänä. Kirjoittelen tästä hieman lisää sunnuntaina.

Aargh…voiskohan pikkuhiljaa kevät jo tulla kunnolla. Kaipaan valoa ja sitä että saa pukeutua kesämekkoon muutenkin kuin sisätiloissa. 😀 Vannon että kun kesä tulee hihhuloin mekossa koko ajan. Niin mä kyllä ajattelen joka kerta, mutta kyllä se taitaa niin mennä että shortsit tulee aina olemaan mun lempivaatekappale. Mekoissa on aina vilahdusvaara ja sen takia shortsit on aina menneet ykköseksi. Siitä huolimatta mekotkin on kyllä tosi jees, ainakin tämä kuvissa näkyvä. 🙂 Kuvat eivät nyt ihan tee oikeutta tälle mekolle, sisätiloissa kun ollaan.

Juhlimaan

Juhlimaan Juhlimaan

Juhlimaan
Dress/Pepe jeans

Mitä sun perjantaihin kuuluu? Oletko itse menossa juhlimaan tänään? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Vaihtelua talvipukeutumiseen x5Takkeja super edullisesti!Mietitkö sinäkin näitä asioita?Miten otan asukuvat?”Toiminimen perustaminen on helppoa!”Suurin heikkouteni20 KYSYMYSTÄ!Kannattaako karpata?Ananas-banaani smoothie

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta