Kahden kesken

restaurant (1 of 1).jpg

Tämä postaus on muhinut luonnoksissa aika pitkään, joten älkää ihmetelkö kesäistä vaatetustani. 😀 Meillä oli miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa ja päätimme tuolloin lähteä ulos kauniin päivän kunniaksi. Lähdimme pyörillä liikenteeseen ja kiertelimme siellä sun täällä. Jossain vaiheessa eksyimme Helsingin keskustaan ja kummallakin alkoi pikkuhiljaa olemaan nälkä. Taas kerran tuntui olevan vaikea tehä päätöstä ruokailupaikasta.

Loppujen lopuksi päädyimme Mikonkadulle ”nurkkaukseen”, jossa oli muutamia ravintoloita. Paikalle taisi olla ihan joku oikea nimikin, mutta eipä se minun päähäni jäänyt. Saa vinkata jos tiedätte mitä tarkoitan! 🙂

Paikassa oli mukava tunnelma. Vähän kuin olisi ollut ulkomailla. Ravintoloita oli muun muassa Santa Fe, Grande Grill ja Morrison’s. Hauskaa oli että sai mennä vain ulos istumaan ja tilata ruoan mistä paikasta halusi. Meille kyllä mainittiin, että mikäli tilaamme eri paikoista ruoat saattavat tulla hieman eri aikaan.

Menu (1 of 1).jpg

SantaFeGrill (1 of 1).jpg

SantaFe (1 of 1).jpg

Päädyimme kumpikin tilaamaan ruokamme Grande Grillistä. Itse tilasin Malibu Lemongrass Coconut Chicken– annoksen ja mies otti GG’s Burgerin.

chicken (1 of 1).jpg

Omaan annokseeni sain valita lisukkeeksi lohkoperunat, ranskalaiset, villiriisi, bataattiranskalaiset, talon salaatti, Granden muusia tai paistettuja kauden kasviksia. Päädyin kokeilemaan villiriisiä, kuten kuvasta näkyy. Maistui mielestäni aika samalta kuin tavallinen riisi, vaikka osa olikin ruskeita. 😀

Ruoka oli hyvää, vaikka en jaksanutkaan toista pihviä syödä. Silti 20 minuutin päästä ruokailusta tuntui taas nälkäiseltä, haha. Olisi siis ehkä kannattanut syödä se toinenkin!

GBburger (1 of 1).jpg

Burgeri taisi myös olla hyvää, ainakin kaikki katosi lautaselta.

lights (1 of 1).jpg

Oli mukava käydä taas yhdessä syömässä, viime kerrasta olikin jonkun verran aikaa. 🙂

Oletteko te käyneet Grande Grillissä syömässä? Mitä olette tykänneet?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta