Kannattaako uudenvuodenlupaus?

img11 (1 of 1).jpgJuteltiin tänään Sarandan kanssa uudenvuodenlupauksista. Aloin vielä näin jälkikäteen pohtimaan asiaa; minulla kun ei varsinaisia lupauksia ollutkaan suunniteltuna. Vaikka en kannatakkaan itselleen tehtyjä ankaria ja epärealistisia lupauksia, täytyy myöntää että itseäni vuoden vaihtuminen jollain tapaa inspiroi. Tulee sellainen fiilis että voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Oikeastihan paljon siinä ei muutu, mutta kyllä siinä jollain tapaa eri fiilis on. Kun ympärillä olevat ihmiset pohtivat mennyttä vuotta ja asettavat uusia tavoitetta se tarttuu itseenkin, enkä pidä sitä yhtään huonoja asiana.

img18 (1 of 1).jpg

Joidenkin ihmisten mielestä uudenvuodenlupaukset ovat vain huono vitsi – Miksi tehdä hyvät lupaukset ja muutokset vasta vuoden vaihtuessa? Minun mielestäni taas ei koskaan ole huono idea luvata itselleen jotain jolla pyrkii parempaan elämään ja hyvinvointiin. Toki siihen kannattaa pyrkiä päivittäin, eikä odottaa vuoden vaihtumista. Mutta jos uusi vuosi tuo motivaatiota ja inspistä niin mikä ettei. Parempi silloin pyrkiä parempaan kuin ei ollenkaan. Parempaan pyrkiminen voi tarkoittaa myös kiitollisuutta nykyisyydestä.

img9 (1 of 1).jpg

En muista mitä lupasin viime vuonna vai lupasinko mitään. En oikeastaan tiedä olenko uudenvuodenlupauksia koskaan tehnytkään. Jos olen, niin lupaukset ovat olleet niin ympäripyöreitä että on vaikea sanoa olenko lupaukseni pitänyt. 😉 Sen takia en nytkään aio puhua mistään lupauksista, vaan enemmänkin pyrkimyksistä; ensi vuonna pyrin olemaan rohkeampi. Paljon on jo edistystä tapahtunut tämän vuoden aikana ja siitä olenkin todella tyytyväinen. Pyrin myös olemaan kärsivällisempi – joskus uuden kiinnostavan asian opettelu on jäänyt puolitiehen kärsivällisyyden puuttuessa. Tämänkin suhteen olen ottanut myös edistysaskelia, mutta tästä on hyvä jatkaa! Mitään sellaista en sen sijaan aio tavoitella jota en aidosti halua, eli kaikenlaiset karkki- ja Pepsi Max-lakot jäävät väliin. 😉

img15 (1 of 1).jpg

Mitä mieltä sinä olet uudenvuodenlupauksista? Ja ihanaa uutta vuotta kaikille! <3

My pics: Saranda/Tyhjä ajatus ,edit by me

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Suosituimmat postaukset 2016

My top songs 2016

Millainen oli vuosi 2016

***

I have never done new year’s resolutions or if I have, they’ve been so indistinct so I can’t tell did I kept the promise. 😉 I think that new year’s resolutions could be sometimes reasonable, but too steep promises should not be made. I have aspirations for the next year, but I don’t call them promises; it sounds too steep for me. Next year I strive to be courageous and more patient.

 

What do you think about new year’s resolutions? Happy new year! <3

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta