Kannattiko elää hetken miehen tulojen turvin?

Moikka taas pitkästä aikaa!

Kirjauduin tänne blogiin ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen ja tänne olikin tullut aika paljon kommentteja. 😀 Muutaman kerran tässä kuukausien aikana olen myös Jodeliin eksynyt ja siellä muutaman kerran on ihmetelty, mihin olen hävinnyt.

Kuten osa teistä tietää, viime vuonna irtisanouduin päivätyöstäni ja ryhdyin yrittäjäksi. Alku oli vaikeaa, eikä mitään rahakasta hommaa. Tienasin kuukaudessa kolmenumeroisia summia blogillani ja satunnaisilla freelancer-töillä. Talous oli enemmän miehen tulojen varassa, vaikka oman osuuteni laskuista maksoinkin.

Tästä aiheesta kirjoitinkin blogiin aikanaan. Sinne tuli muutamia kitkeriä kommentteja, että minun urahaaveeni tulevat miehelleni kalliiksi..nyt voin vain todeta, että kyllä kannatti sinnitellä. Nykyään tienaan huomattavasti enemmän kuin olisin ikinä tullut tienaamaan lastentarhanopettajana.

Taru Tammikallio

Vuoden lopussa haaveeni ammattibloggaamisesta hieman kuihtui, koska uuvahdin ja motivaationi katosi. Tästä blogista katosi punainen lanka totaalisesti. Lisäksi kyllästyin siihen, että sain niitä ”ota tästä huulipuna palkkioksi -yhteistyöehdotuksia” Tuolloin perustin Uramedian, koska halusin tuottaa enemmän työelämäaiheista sisältöä ja kokeilla jotakin uutta. Pikku hiljaa tämä blogi jäikin paitsioon rahakkaampien hommien tieltä.

Mitä sitten olen tässä välissä puuhastellut? Aloin tekemään paljon toimittajan töitä freelancerina ja nyt olen vihdoin löytänyt toimeksiantajia, jotka tilaavat minulta juttuja suht säännöllisesti. Lisäksi olen tällä hetkellä markkinointitoimistossa töissä sisällöntuottajana ja verkkosivustomme päätoimittajana. Teen myös konsultointia ja projekteja yrityksille, osalle säännöllisemmin ja toisille vakinaisesti. Voin siis sanoa, että todellakin kannatti hetken aikaa kärvistellä, jotta pääsen urallani haluamaani suuntaan.

Paljon ehtii tapahtua puolessa vuodessa. Minulla on ollut hiukan kaipuu bloggaamisen pariin, mutta mitään stressiä en aio tästä tällä kertaa ottaa. Silloin hommasta menee maku.

Hyvinvoinnista, ruokapäiväkirjoista ja treeneistä tuskin tulen enää kirjoittamaan. Nyt on muut jutut mielessä. Stay tuned! 😀

Olen myös aktivoitunut Instagram storiesissa, mun horinoita voi seurailla IG:ssä vähän säännöllisemmin. 🙂

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Kannattiko elää hetken miehen tulojen turvin?”

  1. Kiva kun bloggaat taas. Mietinkin, mihin hävisit. Kiva kuulla urajuttuja, ne kiinnostaa kyllä. Toivottavasti postaat vähän useammin 😄. Raha-ja asuntojutut kiinnostavat myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 19
Tykkää jutusta