Päiväni kasvissyöjänä #ruokapäiväkirja

Viime aikoina olen vähentänyt lihansyöntiä. Liha alkoi kyllästyttää ja turha kieltää, ettei vegaaniystävälläni olisi osuutta asiaan. 😉 Moni ajattelee lihan korvaamisen olevan vaikeaa – kuten myös minäkin aluksi. Nyt kun asiaa miettii, kasvisvaihtoehtoja on lukuisia ja korvaaminen aika helppoa. Proteiinin saanti ei myöskään tule olemaan ongelma, vaikka haluaisikin ryhtyä kasvissyöjäksi. Tässä ruokapäiväkirja viime torstailta, huomaatte varmaan kikherneiden olevan tämän hetken suosikki kasvisvaihtoehto. 😀

Aamupala

Edellisen päivän lounaan jämät; perunaa, kikherneitä, yrttikermaa ja uunivihanneksia.

kasvisvaihtoehto

Välipala

Proteiinipatukka ja omena (kukapa olisi arvannut?)kasvisvaihtoehto

Lounas & päivällinen

Makaronia, papuja, kikherneitä, punaista pestoa, kurkkua, salaattia ja kermaviilidippiä. Hullaannuin ehkä hieman tuohon pestoon – söin melkein koko purkin lounaan ja päivällisen aikana.kasvisvaihtoehto

Iltapala

Jämät turkkilaisesta jogurtista, mysliä ja tummia viinirypäleitä, jotka päätin syödä vasta kuvan ottamisen jälkeen.

kasvisvaihtoehtoOn kyllä ollut virkistävää syödä enemmän kasvisruokaa. Suosittelen kokeilemaan. 🙂 Ehkä joku päivä innostun kokeilemaan täysin vegaanisia ruokia.

Tuleeko sulle mieleen joku muu hyvä kasvisvaihtoehto kuin pavut ja kikherneet proteiinin lähteeksi?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Hedelmällisyystietokone ehkäisykeinona, suosittelenko? Kiihdytä aineenvaihduntaa x8 Kroppa raskauden jälkeen Vältä krapula – 7 vinkkiä Treeni ideoita x 11! Kovia treenejä #treenipäiväkirja Leipää ja tikkareita #ruokapäiväkirja Paljon eri liikuntalajit kuluttavat kaloreita? Miten herkuttelen?

Taru

4 vastausta artikkeliin “Päiväni kasvissyöjänä #ruokapäiväkirja”

  1. Soijasuikaleet, soijarouhe, tofu, härkis, nyhtökaura, linssit, härkäpapu(rouhe) ja pähkinät on myös hyviä proteiininlähteitä 🙂 . Mutta myös lisäkkeissä on hyvin usein proteiinia , kuten kvinoassa ja pastassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta