K a u n e u s k y s e l y

Kauneudenhoito ei ole kovin iso osa blogiani, vaikka välillä aiheesta on mukava kirjoitellakin. Ajattelinpa minäkin siis tehdä tämän muutamissa blogeissa jo nähdyn Kauneuskysely -postauksen. Tässä omat vastaukseni!

Varhaisin meikkimuistosi?

Joskus ala-asteella siskoni tykkäsi aina meikata minua. Lopputulos kyllä miellytti silmää, mutta iltaisin itketti kun ripsarit eivät meinanneet lähteä millään pois. Lisäksi silmät tuntuivat meikkauksen jälkeen ärtyneiltä.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Mulla ei ole käsilaukkua vaan reppu. 😉 Sieltä löytyy aina ainakin yksi punainen huulipuna.

Kauneudenhoito

Lempituoksusi?

En käytä nykyään mitään tuoksuja, olen kokonaan unohtanut niiden olemassaolon. Mutta Escadat ovat aina olleet mielestäni ihanan tuoksuisia, sekä myös kaikki kookoksen tuoksuiset hajuvedet!

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Punainen huulipuna. Toimii aina!

Uusin kauneuslöytösi?

Tämä ei nyt ole varsinainen löytö, mutta viime aikoina olen välillä laittanut ripsaria vain yläripsiin – jotenkin piristävää vaihtelua ja luonnollisempi lookki.

KauneudenhoitoIkimuistoihin virheostos?

Joskus 10 vuotta sitten ostin Seppälästä jotkut halpikset tekokynnet. Kun otin ne pois, peukalon kynteni vaurioitui eikä ole muuttunut normaaliksi, vaikka se on kerran revitty pois juurineen päivineen! En suosittele. 🙁

Meikkivoiteella vai ilman?

Välillä olen ilman, välillä en. Yhä useammin tulee kyllä laitettua pelkkää puuteria.

Eyeliner vai kajaali?

Ei kumpikaan, molemmat sotkee.

Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Ripsiväri.

Onko kauneudenhoito sinulle tärkeää? Mitä itse vastaisit näihin kysymyksiin?

Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Saako halvalla hyvää? Kevätmuotia x12 Kasvot raikkaaksi (sis. alekoodin!) Kokeile tätä aamupalaherkkua! ♥ Järjetön huoli Lihottaako mättöpäivä? ♥ Kannattaako karpata? Miten saada oma väri takaisin? Täyslaidallinen tunteita ♥  Päivän asu x20! ♥ Koruilla piristystä asuun ♥ Kasvot raikkaaksi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta