Kehon muodonmuutos; ennen ja jälkeen kuvat!

dsg152 (1 of 1)-2.jpg

Ennen

dsg152 (1 of 1)-3.jpg

Jälkeen

Sana muodonmuutos tuntuu ehkä liioittelulta, sillä kyseessähän ei ole mikään maailman suurin ero. Keskivartalossa voimme kuitenkin huomata jotain tapahtuneen. Miten voit itse saavuttaa vastaavan muutoksen keskivartalossasi?

Mitä sanoisit jos kerron sinulle, että tämä muutos on mahdollinen muutamassa sekunnissa vähällä vaivalla ja siihen pystyy lähes jokainen? Sinun täytyy vain pitää vatsasi rentona (mieluiten ruoan jälkeen) ja sitten kun haluat muutosta, vedä keuhkot täyteen ilmaan ja vedä vatsasi niin sisään kuin pystyt. Muutos on valmis! 

Yhtä kummallisia muutoksia näemme esimerkiksi Ostostv:ssä; Laitetaan tyyppi syömään rasvaisia ja suolaisia ruokia, otetaan pöhöttyneen näköinen valokuva, jonka jälkeen samainen tyyppi treenaa lihakset pumppiin, juo paljon vettä ja syö nestettä poistavia ruokia ja laittaa suíhkurusketuksen: Ero näyttää pidemmänkin aikavälin muutokselta. Tällaiseen muutokseen menee tosin hieman kauemmin kuin minun muutaman sekunnin muodonmuutokseeni. 😉  Ja jos joku nyt ei tajunnut niin tuo kursivoitu alkuteksti oli vitsi. 😀 Kyllä kaikki varmasti tajusi.

Syy, miksi kirjoitan tästä on se, että toivon ihmisten tajuavan että sama kroppa voi näyttää todella erilaiselta muutaman- tai samankin päivän aikana riippuen esimerkiksi kuukautiskierrosta, syömisistä, juomisista, stressistä ja liikunnasta. Toinen syy on se että välillä tuntuu, että ihmisillä on hämärtynyt ajatus siitä miltä näyttää normaalipainoinen ja terve kroppa. Joka puolelta pursuu todella vähärasvaisia vartaloita ja kuvitellaan ettei kenenkään hyvässä kunnossa olevan vatsa pömpötä tai missään ole selluliittia. Terveitä- ja normaalissa kunnossa olevia vartaloita on todella paljon eri näköisiä, eikä ole mitään parasta versiota. Käytän tässä yhteydessä sanaa ”normaali”, vaikka se on henkilökohtainen inhokki-ilmaisuni, mutta sopivampaa en tähän hätään keksi.

dsg153 (1 of 1).jpg

dsg149 (1 of 1).jpg

Itse ajattelen olevani urheilullinen ja hyvässä kunnossa oleva normaali nainen. Silti kun istun, minulle tulee iso kasa makkaroita vatsaan. Jos joku näkisi kuvan vatsastani kun istun, ei varmaan ajattelisi että tuossa on hoikan ja urheilullisen naisen vatsa. Minulla näitä makkaroita tuli jo teininä kun olin alipainoinen, joten itse en mitenkään ihmettele niitä. Tietenkin myös vatsalihasten kunto vaikuttaa asiaan – minulla se ei ole ihan parhaasta päästä varsinkaan nyt, koska en ole synnytyksen jälkeen treenannut vatsalihaksia kovin ahkerasti.

Usein kun ihmiset julkaisevat kuvia ryhti vedetään suoraksi, kuvakulmat hiotaan hyviksi ja vedetään vatsa sisään. Vartalo näytetään vain parista tietystä kulmasta eikä se luo todellista kuvaa siitä miltä kroppa näyttää luonnontilassa. Myös esimerkiksi vähäinen vedenjuonti, helle ja suolainen ruoka voivat kerätä aikamoisen nestekerroksen ja pöhön kroppaan. Näky saattaa olla todella erilainen kuin jos olisi juonut runsaasti vettä, liikkunut ja syönyt nesteitä poistavia ruokia. Kuvissa voidaan korostaa tiettyjä ominaisuuksia ja julkaista vain parhaat otokset (mikä on mielestäni täysin ok). Näky voi siis olla aika erilainen kuin luonnossa.

Kyllä urheilullisessakin ja hyvässäkuntoisessa kropassakin voi olla selluliittia ja tulla makkaroita ja muhkuroita ilman että kyse olisi hirveästä määrästä läskiä. Mielestäni tärkeintä on kuitenkin terveys. Toivon, että jengi pitää järjen päässä treenaamisessa ja kropan muokkaamisessa ja tekee sitä aina terveys edellä. Muistakaa kohdella kroppaanne hyvin, se on ainut keho minkä elämämme aikana tulemme saamaan.<3

Ihanaa tiistaita kaikille<3

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

4 vastausta artikkeliin “Kehon muodonmuutos; ennen ja jälkeen kuvat!”

 1. Kyllä urheilullisessakin ja hyvässäkuntoisessa kropassakin voi olla selluliittia ja tulla makkaroita ja muhkuroita ilman että kyse olisi hirveästä määrästä läskiä. 

  Ihana kirjoitus! Juuri näin – vähän tästä liippaavasta asiasta kirjoitin juuri tänään itsekin! Ulkonäköön voisi joko keskittyä vähemmän, tai sitten kauneuskäsitettä voisi laajentaa käsittämään myös ne 99 % meistä, joilla on vatsamakkaroita ja selluliittiä.

 2. ”Syy, miksi kirjoitan tästä on se, että toivon ihmisten tajuavan että sama kroppa voi näyttää todella erilaiselta muutaman- tai samankin päivän aikana riippuen esimerkiksi kuukautiskierrosta, syömisistä, juomisista, stressistä ja liikunnasta.”

  Tää on niin totta! 🙂 Itse olen huomannut muutamien tiukkojen housujen kanssa sen, että toisina päivinä nappi menee ihan helposti kiinni ja toisina ei meinaa mennä ollenkaan. 😀 Tämä siis ilman mitään radikaalia elämäntapojen muutosta. Kroppa elää meidän mukana =)

   

 3. Ihan totta puhut! Se mielikuva että pitäisi olla rasvaton voidakseen sanoa elävänsä terveellisesti / olevansa liikunnallinen on ihan huuhaata, ja nimenomaan pienen rasvakerroksen alta voi löytyä rautaiset lihakset, eikä se rasva mitenkään silloin pahaksi ole 🙂

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta