Kesä, shortsit ja jalkaläskit

khuul (1 of 1).jpg

Lämpimien ilmojen myötä vaatteet vähenevät itse kullakin. Pitkähihaiset vaihtuvat toppeihin ja housut vaihtuvat hameisiin tai shortseihin. Vai vaihtuvatko?

Olen tässä monien vuosien varrella kuullut enimmäkseen nuorten ja kauniiden naisten tuskailevan jalkaläskiensä kanssa – shortseja ei voi käyttää, koska läskit ja sellutiitit näkyvät.

hasou (1 of 1).jpg

Faktahan on, että aika monella naisella sitä selluliittiä on. Harva silti varmaankaan tuijottelee muita kadulla kulkiessaan. Yllättävän vähän nimittäin kiinnitämme huomiota toistemme ulkonäköön. En usko, että kaduilla partioi selluliittipoliiseja joiden tehtävä on spotata kaikki muhkurat katukuvasta.

Tietenkin aina sellaisiakin ihmisiä löytyy, joiden mielestä shortsien käyttöön on oikeutettu vain täysin rasvattomat ihmiset. Sellaisesta ei luonnollisestikaan kannata välittää. Kaikilla on oikeus käyttää mitä vaatteita haluavat. Harmi jos se jotain henkilöä häiritsee. Kaikilla toki on oikeus mielipiteeseen, mutta kaikkea ei kannata sanoa ääneen.

aallot (1 of 1).jpg

iso (1 of 1).jpg

Usein omat ”virheet” näkyvät itselle kaikista suurimpina. Muut tuskin huomaavat niitä tai eivät edes pidä niitä virheinä. Mielestäni jokaisen kannattaa pukea ne shortsit jalkaan jos niillä kerran tarkenee, onhan sellaiset kelit Suomessa sen verran harvinaisia. Elämä on muutenkin liian lyhyt muutamien muhkuroiden murehtimiseen. Nauttikaamme siis kesästä!

Mikäli kesäshortsit vielä puuttuvat, klikkaa itsesi shoppailemaan tästä. House Of Brandonilla nyt ihania kesävaatteita!

Sis. mainoslinkin

lissu (1 of 1).jpg

Aurinkoista viikkoa!

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta