Yliarvostetut kesäaktiviteetit x 8

Olen välillä huomannut, että on olemassa ajanviettotapoja joista kaikki tuntuvat tykkäävän. Samat kesäaktiviteetit toistuvat todella monen lomalaisen suunnitelmissa. Monissa näissä on kuitenkin myös kääntöpuolensa ja ajattelin tänään pureutua niihin!

1. Auringonotto

Auringonotto saattaa olla myös kuolettavan tylsää (ainakin minun mielestäni) ja siitä tulee huono olo. Jo kahden tunnin auringossa makaamisen jälkeen tuntuu kuin olisi jäänyt junan alle. Loppupäivän onkin sitten ihan poikki vaikka on pelkästään maannut. Rusketusta on ainakin omalla kohdallani turha kaipailla, vaaleanpunainen iho on sen sijaan taattu.

Kesäaktiviteetit

2. Brunssilla käyminen

Erittäin kallista ja kahden tunnin ahtamisen jälkeen on yleensä jo lähdettävä. Turvotuksen laskeutuminen saattaa viedä päiviä.

Kesäaktiviteetit

3. Valokarnevaali

Mitä siellä edes tehdään?

Kesäaktiviteetit

4. Yhdelle meneminen

”Yksi” ei jää koskaan yhteen ja lopputuloksena on kallis känni. Viiden drinkin jälkeen mietit, mikset vain rehellisesti mennyt pussikaljalle.

Kesäaktiviteetit

5. Jääkiekon katsominen

Olen varmaan yksin mielipiteeni kanssa, mutta tämä on mielestäni ehkä tylsintä.

Kesäaktiviteetit

6. Piknikki kaivarissa Vappupäivänä

Hirveä ruuhka. Vessaan joutuu jonottamaan vähintään tunnin. Kännyköissä ei ole kenttää jengin määrän takia, joten ei kannata eksyä porukasta. Jos niitä tasureita haluaa nauttia sen voi tehdä myös helpommalla tavalla.

Kesäaktiviteetit

7. Kaveriporukalla shoppailu

Lempiharrastukseni ala- ja yläasteella kunnes tajusin, että shoppailukierros on tuhat kertaa vaivattomampaa yksin tai kahdestaan kaverin kanssa. Porukassa joutuu odottelemaan pukukopissa viipyvää kaveria ja kiertämään myös kauppoja, joita ei haluaisi. Jossain vaiheessa tiet kuitenkin hajaantuvat kun kaikki ovat jo kypsiä hommaan. Lisäksi joudut vastaamaan tuhanteen näytänkö mä läskiltä-kysymykseen.

Kesäaktiviteetit

8. Tinderin selailu kaveriporukassa

Seurustelevalle ihmiselle ei mitään mielenkiintoisinta puuhaa. Kännyköihin keskittynyt ajanviete ei muutenkaan ole kavereiden tapaamisen kohokohta.

Kesäaktiviteetit

Huom. tässä tekstissä käsiteltiin vain huonot puolet! 😉

Keksittekö lisää? 😀 Mitkä ovat omasta mielestäsi tylsimmät kesäaktiviteetit?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

  Kesy juhannus Helsingissä   Hyvän aamun resepti   Aikuisten kaverikirja ♡ Vuosi bloggaajana ♡ Liikuntapäiväkirja; kohtuudella hyvä tulee ♡ Ihmisten välinpitämättömyys Mitä opin synnytyksestä x9 ♡ Sunnuntain fiiliksiä & päivän ajatus ♡ Epäsuositut mielipiteet vol. 3 

Taru

3 vastausta artikkeliin “Yliarvostetut kesäaktiviteetit x 8”

  1. Samaa mieltä auringonotosta ja kavereiden kanssa shoppailusta. Ehdottoman eri meiltä jääkiekosta 😀

  2. Ihan loistava tämä! Entä piknikin hankaluus ja monimutkaisuus? Ja frisbeegolfin heittely epämääräisissä puskissa. Tai luontokävely hyttysten seassa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta