10 KESÄMUISTOA

Vaikka kesä ei mielestäni olekaan vielä ohi, olen ehtinyt jo luomaan paljon uusia kesämuistoja! Ajattelin jakaa muutaman niistä täällä blogissakin – mitä kaikkea tänä kesänä on tullut nähtyä ja koettua?

kesämuistojaElämäni ensimmäinen Raakakakku Workshop! Vaaleanpunainen kakku oli minun ja Niinan tekemä, ei kovin hyvä mielestäni. 😀 Parhaiten minuun uppoaa suklaiset raakakakut.

kesämuistojaPidimme lapsen kanssa pienen evästauon odotellessamme vanhempiani – olimme lähdössä heidän kanssaan Uimastadikalle. Jostain syystä lapsi halusi taivuttaa päänsä taaksepäin. Pitihän siitä räpsäistä sitten kuva. Onpas muuten likaiset nuo meidän rattaat! 😀kesämuistojaSitten me käytiin siellä Uimastadikalla. Mummo sai tehtäväkseen uittaa lasta. Itse tyydyin tällä kertaa tarkkailijan rooliin – paitsi sitten kun lapsi tuli pois vedestä, sain juosta hänen perässään taukoamatta.

kesämuistojakesämuistojaHiekkakakkuja – niitä on tullut tehtyä ahkerasti. Välillä en edes tiedä, kumpi meistä on siitä enemmän innoissaan. Yksi suosikkileikeistämme menee näin; minä teen kakkuja niin nopeasti kuin pystyn ja lapsi rikkoo niitä samaa tahtia. kesämuistojaKävin lenkillä kesän aikana – ja liikuin muutenkin tässä varustuksessa päivittäin. 😀

kesämuistojaTämän kuvan lähetin siskolleni kysyäkseni, onko kuvassa näkyvä neule hänen lapsensa oma. Olihan se.

kesämuistojaTätä munkkia tuli esiteltyä jo eräässä ruokapäiväkirjassa. Niitä tuli syötyä aina pari silloin tällöin. Voin ehkä myöntää alkaneeni pikkuhiljaa kyllästymään niihin.

kesämuistojaUusi mekko päällä matkalla Tiksifestareille. En edes halua tietää, mistä tuo tahra on helmaan tullut. 😀

kesämuistojaFestaritunnelmissa Niinan kanssa. Pienen aikaa satoi aivan järkyttävän paljon ja seisoimme kirjaimellisesti lätäkössä. Onneksi se meni ohi ja loppuillan oli aurinkoista!kesämuistojakesämuistojakesämuistojakesämuistojaVietimme miehen kanssa muutama viikko sitten parisuhdepäivää ja emme olleet taaskaan suunnitelleet päivän kulkua mitenkään. Lähdimme pyörillä keskustaan ja ohitimme Töölönlahden, jossa oli paljon suppailijoita. Meidän teki myös mieli suppaamaan, mutta emme halunneet jättää tavaroitamme muiden armoille. Siispä vuokrasimme vanhan kämäisen soutuveneen ja soutelimme tunnin Töölönlahdella. 😀 Siinä oli sitä arjen romantiikkaa kerrakseen!kesämuistojakesämuistojakesämuistojakesämuistojaMenimme Niinan kanssa pienelle eväsretkelle, en nyt kyllä millään muista paikan nimeä! Siinä samassa tuli joristua niitä näitä, sekä pohdittua elämän suuria kysymyksiä (minä luultavasti toistin taas itseäni).

kesämuistojaFloat Kalliossa testaamassa Kelluntatankkia! Aikaa olisi ollut 1,5 h, mutta minulle riitti 40 minuutin kellunta. 😀

Millaisia kesämuistoja sulla on? 🙂 Vai kannattaako niitä miettiä vasta keskitalvella?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Rehellistä mättöä #ruokapäiväkirja 5 x SMOOTHIE OHJE Kiertoharjoittelu suoraan helvetistä! Sekavia ajatuksia x 15 Suurin heikkouteni Kesäaktiviteettien kääntöpuolet Minun kesäni Epäilijät ja jarruttelijat #kevätpiristys

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta