Keskiviikon karkkimeikki

karkkimeikkiJes, kiva kun nyt on parina päivänä aurinko paistanut kunnolla! Kyllä se kevät sieltä tulee hitaasti mutta varmasti. Ajattelin sen kunniaksi maalata naamani pitkästä aikaa ja tauon jälkeenhän se tunnetusti lähtee lapasesta…

Aloitin homman levittämällä kasvoihin Mossan Skin Perfectoria. Kyseessä on siis hoitava ja sävyttävä BB-voide. Näkyy ehkä tuossa kuvassa vähän huonosti, mutta tuo alakulmassa kierivä puteli. Seuraavaksi vuorossa olikin Lumenen aurinkopuuteri, jonka jälkeen alkoi luomiväreillä leikkiminen.

Laitoin kulmakarvojen alle valkoista luomiväriä ja liikkuvalle luomelle tuossa kuvassa näkyvää vaaleanviolettia. Niiden kahden väliin sudin tuosta H&M:n paletista tuota keskellä olevaa hileistä kultaista. Luomivärisekoituksen viimeisteli kirkas vaaleansininen. Lopuksi Maybellinen ripsaria sekä Lumenen Natural Code-merkkistä pinkkiä huulipunaa (20).

Tästä tuli ihan hauska ja pirtsakka meikki. Kasvoilla ainakin mukavasti väriä. 😉 Tämä olisi ehkä liian vaivalloinen itselleni päivittäiseen käyttöön, mutta mikäli jaksaa näpertää ja tykkää väreistä niin why not. Nämä kuvat antoivat mulle myös muistutuksen kulmakarvojen nyppimisestä, mutta nyt taitaa kouluhommat taas pikkuhiljaa kutsua.

Palaillaan! <3

Facebook & Instagram

Lue myös:

Säihkyvät glitter-huulet

Turhat tyylisäännöt + värikäs meikki

Unelmien koti

***

Today’s makeup! I think it’s quite cute. At least this cheered up my face 😀 What do you think?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta