Keskiviikon karkkimeikki

Jes, kiva kun nyt on parina päivänä aurinko paistanut kunnolla! Kyllä se kevät sieltä tulee hitaasti mutta varmasti. Ajattelin sen kunniaksi maalata naamani pitkästä aikaa ja tauon jälkeenhän se tunnetusti lähtee lapasesta..lopputuloksena aikamoinen karkkimeikki.

Aloitin homman levittämällä kasvoihin Mossan Skin Perfectoria. Kyseessä on siis hoitava ja sävyttävä BB-voide. Näkyy ehkä tuossa kuvassa vähän huonosti, mutta tuo alakulmassa kierivä puteli. Seuraavaksi vuorossa olikin Lumenen aurinkopuuteri, jonka jälkeen alkoi luomiväreillä leikkiminen.

karkkimeikki, värikäs meikki, pastellinsävyinen meikki, meikkipostaus, meikkiblogi, kosmetiikkablogi, kauneusblogi

karkkimeikki, värikäs meikki, pastellinsävyinen meikki, meikkipostaus, meikkiblogi, kosmetiikkablogi, kauneusblogi

karkkimeikki, värikäs meikki, pastellinsävyinen meikki, meikkipostaus, meikkiblogi, kosmetiikkablogi, kauneusblogiLaitoin kulmakarvojen alle valkoista luomiväriä ja liikkuvalle luomelle tuossa kuvassa näkyvää vaaleanviolettia. Niiden kahden väliin sudin tuosta H&M:n paletista tuota keskellä olevaa hileistä kultaista. Luomivärisekoituksen viimeisteli kirkas vaaleansininen. Lopuksi Maybellinen ripsaria sekä Lumenen Natural Code-merkkistä pinkkiä huulipunaa (20).

karkkimeikki, värikäs meikki, pastellinsävyinen meikki, meikkipostaus, meikkiblogi, kosmetiikkablogi, kauneusblogiTästä tuli ihan hauska ja pirtsakka meikki. Kasvoilla ainakin mukavasti väriä. 😉 Tämä olisi ehkä liian vaivalloinen itselleni päivittäiseen käyttöön, mutta mikäli jaksaa näpertää ja tykkää väreistä niin why not. Nämä kuvat antoivat mulle myös muistutuksen kulmakarvojen nyppimisestä, mutta nyt taitaa kouluhommat taas pikkuhiljaa kutsua.

Onko tämä karkkimeikki omaan makuusi?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Säihkyvät glitter-huuletTurhat tyylisäännöt + värikäs meikkiUnelmien kotiMiltä näytän harmaalla tukalla?Säihkyvän upea meikki-inspiraatio x 14Tukkahaaveita x6Kokemukseni laservalkaisustaMeikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7! Häälookkini kulmakivet

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta