#kevätpiristys

hihulihuu7 (1 of 1).jpg

iloinen (1 of 1).jpg

Lilyn toimitus haastoi kirjoittamaan omasta kevätpiristyksestään. Tässä omaa pohdintaani aiheesta.

Keväisin monet ihmiset heräävät niin sanotusti talviuniltaan ja kaikki tuntuvat olevan paremmalla tuulella. Moni aloittaa urheilun tauon jälkeen, osa uusii vaatekaappinsa ja toisten piristyminen on ainoastaan päänsisäistä.

Itseäni on piristänyt suuresti blogin kirjoittaminen ja pienten muutosten tekeminen elämääni. Kyseiset asiat olen halunnut jo pitkään tehdä, mutten ole uskaltanut jostain syystä. Tehtyäni nämä muutokset, olen kuitenkin tyytyväisempi ja uskon jatkossakin olevani vieläkin rohkeampi elämään niin kuin itse haluan.

Uusien asioiden kokeilu yleensä kannattaa myös silloin, kun lopputulos ei olekaan se, mitä on halunnut. Esimerkiksi itse kävin vuosien jahkailun jälkeen kampaajalla hieman vaalentamassa tukkaani. Nyt tuntuu, että haluankin tehdä paluun melkein mustaan tukkaan. Jos en olisi värjännyt, miettisin vieläkin, pitäisikö. Nyt kun olen kokeillut, asiaa ei tarvitse enää pohtia.

Usein jätämme asioita tekemättä pelon takia. Olen kuitenkin huomannut, että sitä enemmän elämästä nauttii, mitä enemmän uskaltaa toteuttaa haluamiaan asioita rohkeasti. Vinkkini on siis; Tee jokin konkreettinen asia, jonka olet pitkään halunnut tehdä, muttet ole viitsinyt tai uskaltanut.

Kyseessä voi olla ihan mikä vain asia, pieni tai suuri. Esimerkiksi hiusten leikkaaminen, lävistyksen ottaminen, työpaikan vaihtaminen tai ulkomaille muutto. Jos asia on ollut mielessäsi jo pitkään, mielestäni se kannattaa tehdä. Yleensä ohimenevät haihattelut kyllä unohtuvat, mutta mikäli kuukaudesta- tai vuodesta toiseen asian tekemättömyys jollain tapaa hiertää; Just do it!

do it! (1 of 1).jpg

Käy tykkäämässä blogista Facebookissa! 🙂

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “#kevätpiristys”

  1. Jee, huippuvinkki! Plus sun ilme tuossa ekassa kuvassa on ihanan kesäinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta