Helpot kiharat ilman lämpöä

Tykkään laittaa kiharat ilman lämpöä. Se säästää hiusta ja lisäksi olen maailman laiskin ihminen, mitä tulee hiustenlaittoon. Kiharat ilman lämpöä lettien avulla on vaivaton tapa saada hiukset kivoille laineille. Muutama päivä sitten mieleni teki kuitenkin kokeilla muunlaista tukkatyyliä, kuin suoraksi harjattua tai harjaamatta jäänyttä tukkaa. Halusin päästä tälläkin kertaa helpolla ja suihkun jälkeen laitoin pestyihin hiuksiin kuusi lettiä.

Käyn kampaajalla ehkä neljän vuoden välein ja silloinkin vain värjäämässä. Hiusten leikkaaminen jää aina ja värjääminenkin tulee yleensä hoidettua kotioloissa. En omista suoristusrautaa ja kiharrinta tulee käytettyä ehkä kerran vuodessa. Hiuslakkaakaan en käytä, koska se tahmaa hiukset inhottavasti tai sitten olen vailla hyvää hiuslakkaa.

Kiharat ilman lämpöä

Kiharat ilman lämpöä

Annoin lettien olla yön yli. Aamulla avasin letit varovasti ja laitoin niihin lakkaa. Jätin hiukset harjaamatta. Hiuslaatuni on aika taipuisa ja karhea, joten kiharat pysyivät hyvin.

Kiharat ilman lämpöä

Kiharat ilman lämpöä

Kiharat ilman lämpöä

Kiharat ilman lämpöä

Valmista – helpot kiharat ilman lämpöä! 🙂 Ensi kerralla voisi kokeilla miltä tukka näyttää jos kiharat harjaisi ennen lakan laittoa.

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kun syöminen on pakkopullaa Suurin heikkouteni Puhumattomuus pilaa ihmissuhteet Missä ammatissa en voisi toimia x10 Kuinka tapasin mieheni? Päivän asu x20! Toivottavasti sä kuolet – kokemukseni kiusaamisesta Mitä tekisin lapsen kanssa toisin? Saako mistään enää mitään irti?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Helpot kiharat ilman lämpöä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta