Kiljuvat lapset

rattaat (1 of 1).jpg

Lapseni on siinä iässä, että hän kiljahtelee innoissaan tämän tästä. Kotona, ulkona vaunuillessa, syöttötuolissa istuessaan ja ruokakaupassa asioidessa. Mielestäni hän on kovin suloinen kiljahdellessaan innoissaan, vaikka välillä tekeekin mieli kaivaa kuulosuojaimet esiin. 😀 Olen itse kovin meluherkkä ja ymmärrän hyvin ihmisiä, jotka tuskastuvat kiljuvien lasten ympärillä tai muussa meluisassa ympäristössä.

Tänään kun olin kaupassa vauvan kanssa, hän tohotti rattaissa ja kiljahteli innoissaan. Huomasin että eräs eläkeikäinen mies mulkaisi ensin kiljuvaa lasta ja sitten minua – ei myöskään mikään kovin ystävällinen ilme kasvoillaan.

rattaat2 (1 of 1).jpg

Minulle tuli sellainen olo, että hän olisi toivonut minun hiljentävän lapseni jollain tapaa. Hän ei varmaan tullut ajatelleeksi, että vauva ei ihan välttämättä ymmärrä jos kehotan häntä olemaan kiljumatta. Laitoin sitten kuitenkin tutin vauvan suuhun, mutta hetken päästä hän repäisi sen pois ja jatkoi kiljumista. Ymmärrän jos meteli ärsyttää – en itsekään aina jaksaisi kiljumista, en oman enkä muiden lasten, mutta ei se vauva mulkoilemalla hiljene. 😀 Kun lapsi kasvaa, haluan itsekin opettaa häntä olemaan kiljumatta ja puhumaan sopivalla volyymilla, mutta sen aika tulee sitten myöhemmin.

Siihen asti ei auta kuin olla tyytyväinen, että vauva on iloinen ja tarvittaessa kaivella korvatulpat esiin.

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’

Blogit.fi

Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta