Kirpsakka aamupala smoothie & kuulumiset

Huomenta! Ajattelin tänään jakaa smoothie ohjeen sekä vähän kuulumisia. Ehkä julkaisen postauksen vielä illalla jos oikein innostun. 😉 Kuten olette varmaan huomanneet, suosin pelkistettyjä smoothie-ohjeita; näin kynnys niiden väkertämiseen on aika pieni. Tästä tuli hieman kirpeä smoothie, eli hyvä omasta mielestäni!

Kirpeä smoothie

Kirpeä smoothie

Tähän smoothieen tarvitset vain nämä ainekset:

2 dl turkkilaista jogurttia

banaani

kiiwi

mandariini

Sörsselit sekaisen ja valmista tuli! 🙂 Niin yksinkertaista, että tuskin tähän ohjetta tarvitsisikaan. Itse olen vain ruokiin liittyvien asioiden kanssa sen verran laiska, että joskus tuntuu helpolta vain googlata ohje rasittamatta aivojansa sen enempää heheh…

Kirpeä smoothie Kirpeä smoothieItse ajattelin tänään ainakin rötvätä sohvalla pieruverkkareissa ja katsoa Orange is the new blackia..ai miten niin olen vuosia jäljessä katsoessani sarjaa vasta nyt? 😀 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikös niin? Harmi vaan että mies tympiintyi siihen jo.

Ollaan lapsen kanssa herätty tänään puoli seitsemältä ja ehditty syödä, leikkiä ja käydä ulkonakin. Mies nukkui tänään vähän pidempään. Lapsi meni juuri päikkäreille, joten nyt ruoan laittoa ja kirjoittamista. Katsellaan sitä Netflixiä sitten illalla. Ainiin ja vlogiakin on tullut kuvattua tänään, hyvä minä. 😀 Päivittelen muuten vielä tänään ja huomenna Fitfashionin snäppiä, löytyy nimellä fitfashionfi.

Rentouttavaa launtaita sinne! <3

Facebook & Instagram

Lue myös:

Herkullinen suklaa-mustikka smoothie

Vaniljainen vihersmoothie

Ruokapäiväkirjani

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Kirpsakka aamupala smoothie & kuulumiset”

  1. Hyvää viikonloppua!<3 mäkin aloin vasta viime syksynä kattoo orangea kaverin suosituksesta, ja tykästyin! Harmi vaan ettei kukaan muu omasta lähipiiristä oikein välitä niin on vähän jäänyt. Voiskin tänään kattella pitkästä aikaa yhen jakson, kiitos muistituksesta 😉
    Niina Maria V. / une petite life
    http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life

    • <3 Ole hyvä! 😉 Oon kattonut vähän myös Skamia kun sitä on niin hehkutettu mut mä en oo vielä aivan vakuuttunut. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta