Kirppislöytöjä x 7

Nuorempana kiertelin kirpputoreilla kaverin kanssa lähes joka viikonloppu. Silloin tuli käytyä Tikkurilassa Minttutien kirpputorilla ja sen lakkauttamisen jälkeen Vallilassa. Nykyään Vallilassakaan kirpputoria ei tietääkseni enää ole, joten olen käynyt muutamia kertoja Jäähallin kirpputorilla.

Olen aina tykännyt kirppisten tunnelmasta; monesti vaatteet ovat hyväkuntoisia ja uudenveroisia, mutta maksavat vain muutaman euron. Joskus saattaa tulla tehtyä myös hutiostoksia halvan hinnan takia. Nykyään yritän ostaessani miettiä tuleeko tätä oikeasti käytettyä.

Olen itse ollut myös myymässä kirpputorilla, mutta välillä olen vain kiikuttanut vaatteet Uffiin. Facebook-kirpputoreista en ole kuullut mitään hyvää ja kerran laittamani myynti-ilmoitus katosi saman tien toistamiseen, joten kolmatta kertaa en aio kokeilla.

Minulla on varasto pullollaan hyväkuntoisia vaatteita, joita ei vain ole tullut käytettyä. Suunnitelmissa olisi mennä kaverin kanssa myymään vaatteet kirpputorille elokuun aikana.

Viime sunnuntaina päätimme pitkästä aikaa mennä kaverin kanssa kurkistamaan löytyisikö Jäähallin kirppikseltä jotain ostettavaa. Löytyihän sieltä.

kultainen (1 of 1).jpg

punainen (1 of 1).jpg

valkoinen (1 of 1).jpg

villapaita (1 of 1).jpg

pitkä (1 of 1).jpg

läkit hapsut (1 of 1).jpg

sohvalla valkoinen (1 of 1).jpg

Tällä kertaa tuli pelkästään paitoja ostettua. Onneksi pystyi käydä sovittamassa, joten ihan karmeita huteja tuskin tuli. 🙂

Käyttekö te kirpputoreilla? Löydättekö sieltä usein ostettavaa?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Kirppislöytöjä x 7”

  1. Hyviä kirppareita Helsingissä on myös Kattilahallin ja Brunon konepajan. 🙂 Tosi kivat paidat löysit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta