Sisustamista & ajatuksia kodin viihtyisyydestä

Kodin viihtyisyys ei ole ennen ollut minulle tärkeää. Kun muutin pois kotoa 19-vuotiaana yksin asumaan, sisustus jäi aika puolitiehen. Kämpässä ei ollut kuin sänky, pieni pöytä ja tuoli, tv-taso ja televisio. Suihkuverhot jaksoin jopa ostaa. 😀 Minulla ei ollut yhtään mattoa, taulua eikä mitään muitakaan viihtyisyyttä lisääviä esineitä. Ainiin, peili oli myös!

Kodin viihtyisyys, kodin sisustus, sisustaminen, koti, viihtyisä koti, kodin sisustaminen, Stuff about

Seuraavan kämpän kanssa jaksoin jopa ostaa pari- mattoa ja -koriste-esinettä. Silti asunto oli todella tyhjä ja jälkeenpäin ajateltuna todella kolkko. Kyläilijät aina ihmettelivät miksi kämpässäni ei ole mitään. 😀 En tiedä miksi en sisustanut asuntojani, eikä se minua liioin kiinnostanutkaan. Köyhänä opiskelijana ajattelin että pidän sisustuksesta ”taukoa” ja sitten kun minulla on rahaa jatkan sisustamista. Silti homma jäi tekemättä, vaikka rahaa olisikin jossain vaiheessa ollut. Ajattelin myös että pääsen vähemmällä siivoamisella kun kämpässä ei ole turhia esineitä, haha.

Kodin viihtyisyys, kodin sisustus, sisustaminen, koti, viihtyisä koti, kodin sisustaminen, Stuff about

 Justus-kattovalaisin 1. Butterfly-kattovalaisin 2., Jura kattovalaisin 3. Canon kattovalaisin, 4

Sara-sivuverhot 5. , Emelie Piilolenkkiverhot 6. Gold-sarjapöytä, 7. Sohvapöytä 8.

Nykyiseen kotiin miehen kanssa muuttaessamme löimme vain omien kotiemme tavarat yhteen ja turhat annettiin pois. Huonekalut eivät siis varsinaisesti ikinä ole matchanneet toisiinsa ja kun kamat oli saatu paikoilleen, sisustusintomme jostain syystä loppui. Ostetut taulut ovat vieläkin ripustamatta ja meillä on asunnossamme edelleen huonekaluja, joita kumpikin pidämme rumina. Meillä on tällä hetkellä iso kolmio hyvällä paikalla, mutta silti aloimme haaveilemaan neliöstä, koska mies halusi oman huoneen musiikinteolle ja minä haaveilin bloginurkkauksesta – siis paikasta jossa saisin kirjoitella rauhassa blogia eikä tarvitsisi sohvalla röhnöttää. Sen takia jotenkin ehkä jätimme tämän kämpän puolitiehen ja aloimme odottamaan koska meille tarjottaisiin neliötä hyvältä sijainnilta. 😀 Sitä saisi odotella varmasti vuosia, joten onneksi tulimme järkiimme, ja päätimme laittaa tämän kämpän vihdoin viihtyisäksi koska tämäkin on oikeasti kiva asunto, vaikka haluaisimmekin yhden huoneen lisää. Tässä on runsaasti neliöitä ja huoneet ovat isot, ehkä turhankin isot – mieluummin yksi huone lisää, mutta pienemmät huoneet.

Tällä viikolla menimme siis vihdoin ostelemaan sisustusjuttuja ja meinaamme sisustaa varmaan kaikkia huoneita lisää. Lapsi saa ihan oman huoneen, miehen musantekonurkkaus tulee meidän makkariimme (saimme sen mielestäni ihan fiksusti toteutettua!) ja minä saan oman bloginkirjoitusnurkkauksen olohuoneeseen! Tästä olen eniten innoissani! 😀

Kodin viihtyisyys, kodin sisustus, sisustaminen, koti, viihtyisä koti, kodin sisustaminen, Stuff about

Meillä on miehen kanssa todella erilainen maku mitä tulee sisustukseen. Minä tykkään aika pelkistetystä ja vaaleasta, mies haluaisi taas enemmän kaikkea tavaraa joka paikkaan ja tummempia sävyjä. Minä olen aika siisteysnatsi, joten helppo siivottavuus on myöskin minulle tärkeää. Uskon että pääsemme kyllä yhteisymmärrykseen, luultavasti pienen väännön jälkeen. Nyt kun päätimme sisustaa enemmän, tajusin miten paljon kodin viihtyisyys vaikuttaa mielialaankin. Jo pelkkä ajatus ihanasta omasta bloginurkkauksesta piristää. 😀 Ja mikä tärkeintä, kun koti on kivan näköinen tulee hienompia kuviakin! First things first… Pistelen kuvia sitä mukaa kun saamme huoneita vähän uudelleen sisustettua! 🙂

Onko kodin viihtyisyys sinulle tärkeää?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Uuden biisin väsäystä – viikon parhaat x7 Itsetunto pohjamudissa Milloin kadehdin lapsettomia x 5 Epäonnistuneet valokuvat x11! Asiat joissa olen superhuono x6 Ankea, seksitön avioliitto Meidän parisuhteen salaisuus x 9 Paljon haluaisin saada palkkaa? Me mennään naimisiin!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta