Lempparikorut

jewelleriebox (1 of 1).jpgHeh..en varmastikaan ole ainut, joka kohtaa kuvassa näkyvän ongelman halutessaan korurasiasta tietyn korun. Käteen ei tulekaan se tietty koru, vaan koko möntti aivan sotkussa. Omat koruni ovat parissa tällaisessa boksissa ja voin kertoa ettei se ole paras tapa säilyttää niitä. Se varmaan tulee jo kuvastakin ilmi. Olen pitkään metsästänyt isoa korupuuta – kaikki kun tuppaavat olemaan niin pieniä, ettei niihin mahdu kuin muutamat korvakorut. En ole siis hankkinut korupuuta toistaiseksi. Jos tiedät mistä saa isoja, kauniita korupuita niin saa antaa vinkkiä!

Joskus käytin koruja todella usein. Haalin kirpputoreilta ja kaupoista kaikennäköisiä pelikaani- ja papukaija korvakoruja, joita käytin lähes päivittäin. Hurahdin kaikkiin isoihin ja värikkäisiin killuttimiin. 😀 Olen myös saanut monesti lahjaksi kalliimpiakin koruja, mutta en ole niitä kovin usein raaskinut käyttää. Hölmöähän niitä on säästellä, kun käyttöön ne on tarkoitettukin. Viime aikoina koruja on tullut käytettyä paljon vähemmän. Kuvissa näkyy ehkä eniten käyttämäni korut;

jewelleriespink (1 of 1).jpgTykkään isoista korvakoruista. Nämä ovat mielestäni ihanan hempeän väriset ja sävy muuttuu kivasti. Yksi huono puoli näissä on se, että korvikset ovat omaan makuun hieman liian painavat. Allaolevassa kuvassa pari lahjaksi saatua käsikorua.

jewelleries6 (1 of 1).jpg

jewelleries4 (1 of 1).jpgYlläolevat lehdenmuotoiset korvikset ovat sitten taas niin kevyet ja huomaamattomat, että valitsen ne aika usein. Värinsä puolestakin sopivat monen vaatteen ja meikin kanssa. Vihreät ruusut taas ovat ehkä sellaiset jotka eivät ehkä muuten olisi ihan omaa tyyliäni, mutta ne ovat niin pirteän väriset että tykkään. Miinuspuolena se että korvikset painavat vähän inhottavasti jos makaa esimerkiksi sohvalla. Nukkumista en sentään nuo korvissa ole edes yrittänyt. Alla käsikorut, jotka olen joskus ostanut jostain kauan aikaa sitten.

jewelleries5 (1 of 1).jpg

jewelleries3 (1 of 1).jpgNämä vaaleanpunaiset korvakorut ovat aika yksityiskohtaiset, jonka vuoksi käytän mieluiten aika pelkistettyjen asujen ja meikin kanssa. Alla olevat sen sijaan sopivat mielestäni lähes joka tilanteeseen, mutta väri on niistä ikävästi lähtenyt, joten enää ne eivät ole mielestäni niin hehkeät hahah.

jewelleries2 (1 of 1).jpg

jewellerieblue (1 of 1).jpgTämä sininen on mielestäni kivan värinen ja siro. Alla oleva musta käsikoru on kiva juurikin tuon värinsä takia; mustia koruja en omista enempää. Musta on sinänsä kyllä turvallinen väri, voisi jatkossa suosia sitä ehkä enemmänkin korujen väreissä.

jewellerieblack (1 of 1).jpgMillaisia koruja te tykkäätte käyttää ja missä tilanteissa? Miten säilytätte korujanne?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Sinistä hiuksissa

Onpas hapsua

Mikä ihmeen suolasuihke?

Taru

2 vastausta artikkeliin “Lempparikorut”

  1. Tosi vähän tulee käytettyä muuta, kun kihla-ja vihkisormusta (jotka siis on aina sormessa). Muutama mieheltä saatu hopeinen ranneketju on joskus kädessä tai ohut kaulakoru kaulassa. Hassusti sattui, että postasin juuri tänään vähän samasta aiheesta, nimittäin siskolta synttärilahjaksi saaduista korviksista, joista tuli ihan lempparit 🙂

    • Kiva kun kommentoit! :)Great minds think alike 😉 Itse olin tosin kirjoittanut tämän jo jokin aika sitten 😀 Kivaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta