Kovia treenejä #treenipäiväkirja

Huomenta. Ajattelin pikku tauon jälkeen tulla taas kirjoittamaan tänne blogiin viikon treenit. Tällä viikolla on tullut tehtyä kovia treenejä – vihdoinkin.

kovia treenejä

kovia treenejä
Kuvat: Pexels.com

Maanantai

Aamulla 6:30 lampsin salille tekemään viikon ensimmäistä treeniä. Jälleen kerran tein koko kropan treenin liikepareja hyödyntäen. Perusliikkeitä; kyykkyä, ylätaljaa ja leuanvetoa (kuminauhalla tosin) sekä muutamia eristäviä liikkeitä laitteissa.

Tiistai

Kävelin aamulla keskustaan rattaiden kanssa. Yhteensä tuli käveltyä n.60 min reippaaseen tahtiin. Oli sen verran lämmin ilma, että hiki tuli pienestäkin liikkeestä. Iltapäivällä menin vielä uudestaan vaunulenkille, joka kesti 30 min.

Keskiviikko

Jälleen kerran aamu startattiin salitreenillä. Tällä kertaa tein treenin paikkaharjoitteluna.

Torstai

Torstaina oli tarkoitus mennä lenkille, mutta aikataulut eivät antaneet periksi. Menimmekin Niinan kanssa sen sijaan Greenstreetin raakakakku workshoppiin. 😀

Perjantai

Yleensä teen perjantaina viikon viimeisen treenin, mutta nyt päätin siirtää sen suosiolla lauantaille. Kävelin kuitenkin keskustaan ja takaisin rattaiden kanssa aamupäivällä, joten tuli vähän liikuttua. Yhteensä tuli kävelyä n. 1,5 tuntia.

Lauantai

40 min aerobista crosstrainerilla ja siihen perään 30 minuutin kiertoharjoittelu. Tämä oli ehdottomasti viikon paras treeni. Oli vähän ylimääräistä energiaa, kun pari edellistä päivää olivat aika rauhallisia. Lisäksi pyöräilimme yhdessä miehen ja lapsen kanssa, yhteensä n. tunnin ajan.

Sunnuntai

Suunnitelmissa on pyöräilyä ainakin. 😉

Mites sun viikon treenit on sujuneet? Onko tullut tehtyä kovia treenejä vai kevennelty? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta