Kulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri

Itseäni on houkuttanut jonkin jo jonkin aikaa kulmakarvojen kestopigmentointi. Olin kuullut 3D-pigmentoinnista vain hyvää ja nähnyt kuvia, joissa lopputulos näytti todella luonnolliselta! 3D-pigmentoinnissa kulmat piirretään karva kerrallaan kasvoihin ja lopputulos on luonnollinen. Väri pysyy iholla 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen.

Hinta oli aika suolainen, joissain paikoissa jopa yli 300 euroa, joten googlailin tarjouksia ja löysinkin sellaisen Offerilla.com/ kautta. Tarjous löytyi muutamasta eri liikkeestä ja valitsinkin paikan aika summan mutikassa. Soitin liikkeeseen ja varasin ajan parin viikon päähän. Kun kyseinen päivä koitti, menin sinne hieman jännittyneenä – olinhan kuullut kaikenlaisia kauhutarinoita epäonnistuneista pigmentoinneista! Liikkeessä kävi ilmi että nainen, jolta varasin ajan olikin eri ihminen kuin henkilö joka pigmentoinnin suorittaisi. Kyseinen henkilö ei puhunut suomea paria sanaa enempää ja englantikaan ei ollut hänen äidinkielensä. Tässä vaiheessa alkoi vähän hirvittää, koska en itsekään ole mikään maailman taitavin englannissa enkä puhunut sanaakaan hänen omaa kieltään. Pelkäsin että tässä tulee väärinymmärrys ja poistun liikkeestä kamalien kulmakarvojen kera!

Kulmakarvojen kestopigmentointi 2D, Kulmakarvojen kestopigmentointi 3D, Kestopigmentointi, Kulmakarvat, Alkukankeuden jälkeen hän oli piirtänyt minulle kulmakynällä raamit, jonka sisällä hän piirtäisi kulmakarvat. Hän sanoi ettei lopputulos ole aivan samanlainen kuin nyt piirrettynä ja näytti minulle kuvaa, jollaiset aikoi tehdä. Kuvan kulmien muoto näytti juuri sellaiselta kuin toivoin, joten ajattelin että antaa mennä. Kyllä vähän jännitti! Hän myös ehdotti että tekisimme pigmentoinnin ohuemmalla neulalla kuin 3d-tekniikassa; hän selitti että 3d-pigmentoinnista ei tulisi niin luonnollinen lopputulos, koska neula on paksumpi kuin tämä jolla hän halusi tehdä. Päädyimme siis siihen että hän tekisi pigmentoinnin ohuempaa neulaa käyttäen, mutta samalla tekniikalla.

Kulmakarvojen kestopigmentointi 2D, Kulmakarvojen kestopigmentointi 3D, Kestopigmentointi, Kulmakarvat,

Ennen pigmentointia

Kulmakarvojen kestopigmentointi 2D, Kulmakarvojen kestopigmentointi 3D, Kestopigmentointi, Kulmakarvat,

Pigmentoinnin jälkeen

Puudutusvoiteen laiton jälkeen homma aloitettiin. Olen kuullut että kulmakarvojen kestopigmentointi sattuisi, mutta omalla kohdalla ei tuntunut kyllä kivuliaalta. Pigmentointi kesti n. tunnin ja melkein nukahdin siihen. Kun oli valmista katsoin peilistä ja aluksi kulmakarvoihin kesti hieman tottua; olivathan ne hieman erilaiset kuin joihin olin tottunut. Aluksi en ollut aivan tyytyväinen, mutta nyt kyllä tykkään näistä! Luinkin jostain että ensimmäisen 48 tunnin aikana ei paljon kannata kulmia tuijotella. Jälkipigmentointiin menen sitten reilun kuukauden kuluttua, jotta väristä tulee kunnolla pysyvä. Kulmakarvat on mielestäni hyvin tehty ja hän oli ammattitaitoinen. Ohjeeksi sanottiin kaksi kertaa päivässä rasvausta ja ei saa kastella muutamaan päivään. Ihoa ei saa myöskään repiä ja eikä saunaa tai solariumia suositella. Onneksi ohjeet tulivat myös kirjallisena, niin ei tarvitse muistaa ulkoa. Välillä on kutissut jonkin verran, mutta mitään revittävää en ole edes havainnut onneksi!

Loppu hyvin kaikki hyvin, kielimuurista huolimatta! Kannattaa aina valita ammattitaitoinen tyyppi tekemään, jotta lopputulos on hyvä. 🙂 Jos jännittää kovin niin sitten suosittelen varmistamaan että pigmentoija puhuu kanssasi samaa kieltä niin voi sitten kysellä ja kertoa tarkasti mitä haluaa. 🙂 Suosittelen kyllä kestopigmentointia, helpottaa meikkaamista eikä tarvitse pelätä että kulmakarvojen meikki sotkeentuu kesken päivän.

Onko sinulla kulmakarvojen kestopigmentointi? Mitä olet tykännyt?

 

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

 

Lue myös:

Säihkyvän upea meikki-inspiraatio x 14Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???Tukkahaaveita x6Mikä blogeissa ärsyttää x5Miksi mulla on peruukki?!Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7!Häät kuvina x 10Epäonnistuneet valokuvat x11!Ei ollut blondilla hauskempaa…

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Kulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri”

  1. Itse otin kans tässä lokakuussa kestopigmentoinnit. Se jolla kävin ei myöskään puhunut kovin hyvää Suomea, joten vähän kauhistutti, että mitä tästä tulee.. 😀 Kuitenkin oli todella taitava tekijä, ja kulmat onnistuivat todella hyvin! 🙂 Oon ollut niin tyytyväinen näihin, ja helpottanut arkea huomattavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta