Mitä minulle kuuluu?

Aloin miettimään yksi päivä mitä minulle kuuluu. Niin kuin ihan oikeasti. Kysymys on samalla kertaa hyvin yksinkertainen, johon suurin osa vastaa: ”Ihan hyvää”. Samalla tuo kysymys voi tuoda mieleen paljonkin asioita, joita ei ihan päivittäin tule mietittyä. Tässä siis rehelliset kuulumiset!

Olen tällä hetkellä onnellinen. Minulla on moni asia hyvin; Ihana perhe ja hyviä ystäviä, saan päivittäin tehdä asioita, joista nautin ja olen todella tyytyväinen että olen vihdoin alkanut tekemään omia juttujani ja panostamaan niihin. Samaan aikaan on myös asioita joiden toivoisi olevan hieman toisin, mutta kenelläpä näin ei olisi?

Kuulumiset, kuulumispostaus, mitä kuuluu, Stuff about

Kuulumiset, kuulumispostaus, mitä kuuluu, Stuff aboutNautin päivittäin monista asioista, niistä pienistäkin. Toisinaan jotkut asiat jurppivat enemmän tai vähemmän. Olen luonteeltani todella kärsimätön ja minulla on taipumus niin sanotusti etsiä oikoteitä onneen. Olen onneksi tajunnut että asiat eivät tapahdu itsestään, vaan niiden eteen tulee tehdä töitä. Kukaan ei tule kotoa hakemaan minua kokemaan kaikkea siistiä ja mahtavaa, minun täytyy tehdä ne asiat itse.

Toisaalta taas jotkut asiat tapahtuvat kuin itsestään; helposti ja vaivattomasti. Välillä suorastaan tuntuu, että jotkut näistä ihanista asioista on tuotu suoraan tarjottimella nenän eteen. Kuitenkin kun asioita alkaa tarkemmin miettimään, voi huomata että näiden ”helposti” ja ”vaivattomasti” eteen tulleiden asioiden eteen on saatettu tehdä vuosia asioita; ajatustyötä, motivointia, tiedonhakua ja itsetutkiskelua.

Välillä päätösten teko tuntuu minusta vaikealta – saatan alkaa pyörittelemään asioita ja järkeistämään liikaa, vaikka kenties fiksuinta olisi luottaa omaan fiilikseensä. Tietty jos omien fiiliksien seuraamisesta on seurannut sinulle aina vain huonoja asioita, kannattaa ehkä miettiä sitä järjen äänen kuuntelua enemmän. 😀 Usein on kuitenkin niin, että parhaat asiat ovat juuri niitä joista meille tulee alunperinkin jo hyvä ja kotoisa fiilis.

Etsin tällä hetkellä tiettyjen asioiden suhteen suuntaa. Toisaalta kaikki on kirkkaana nenäni edessä, toisaalta taas kyseiset asiat tuntuvat kaukaisilta.

Kuulumiset, kuulumispostaus, mitä kuuluu, Stuff aboutNämä ovat tämän hetken fiiliksiä; muutan mieltäni nopeammin kuin vaihdan sukkia. Oikeastaan veikkaan, että äkilliset mielenmuutokset ja ympäriinsä säntäilyt johtuvatkin juuri siitä etten luota intuitiooni ja fiilikseeni; kun liikaa päässään pyörittelee mahdollisia skenaarioita, mikään ei yhtäkkiä tunnukaan hyvältä idealta. Sitä alkaa helposti miettimään mikä olisi järkevintä ja minimoi riskejä. Jos sulkisin päästäni kaiken tämän päätä sekoittavan hötön, mitä jäisi jäljelle? Ehkä juuri ne tärkeimmät asiat. Ehkä kaikki olisi selkeämpää.

Kokonaisuudessaan hyvää kuuluu. Elämä ei koskaan ole täydellistä ja siitä löytyy aina pieniä ”kauneusvirheitä”. Huonot päivät kuuluvat elämään, enkä niitä millään tavalla peittele tai estele; selviän yleensä huonoista hetkistäni aika nopeasti sillä, etten yritä olla itkemättä tai puhumatta asiasta. Silti hyviä päiviä ja hetkiä on monin verroin enemmän.

Voisin siteerata tähän loppuun vaikka Paulo Coelhoa tai jotain muuta fiksua, mutta taidankin vain sulkea sanaisen arkkuni ja mennä syömään mysliä. Sellaiset kuulumiset!

Olisi kiva kuulla sun kuulumiset? 🙂 Kivaa keskiviikkoa!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kesän bucket list x25! 9 sääntöä, joiden avulla pysyn kunnossa Kevään kivoimmat treenipaidat x4! Mikä somessa ärsyttää? Puhumattomuus pilaa ihmissuhteet Kesäkuntoon…onks pakko? Unohda häpeä ja katso mitä tapahtuu Lihottaako mättöpäivä? Toivottavasti sä kuolet – kokemukseni kiusaamisesta

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta