Laiskan ihmisen välipalavinkit x 4

cherry2 (1 of 1).jpg

Moni sanoo välipalan jäävän väliin, koska ei keksi mitään syötävää. Toiset saattavat nälkäänsä ostaa suklaapatukan tai muuta epäterveellistä. Itselläni ei ole ongelmaa mielikuvituksen suhteen – ongelma on se, etten pidä ruuanlaitosta ja raakaleivokset sekä tuorepuurot tuntuvat kaltaiselleni huonolle kokille liian monimutkaisilta.

Monesti ohjeissa kehutaan helppoutta, mutta siltä se ei minusta tunnu. En ole saanut edes banaanipannareita onnistumaan. Monesti yritin ja lopputulos oli jo kerran syödyn näköinen. Muiden lautasilla näyttää sen sijaan tältä:

pancake (1 of 1).jpg

Kuva: Unsplash.com

Ajattelin jos siellä olisi muitakin, jotka haluavat murua rinnan alle nopeasti ja vaivattomasti. Nämä eivät sitten ole mitään suuren ruokafanaatikon ja kulinaristin valintoja vaan ihan perusjuttuja.

1. Smoothie & pähkinät

Smoothie on ravitseva välipala ja voit tehdä sen oman makusi mukaan. Onneksi superlaiskuri saa sen myös kaupasta haettua. Itse tykkään smoothiesta jossa on ananasta, kookosta ja banaania. Myös Innocence-merkkiset smoothiet ovat hyviä. Jos haluaa vältellä sokeria, kannattaa katsoa ettei sitä ole lisätty.

Pähkinöitä syön myös välillä. Cashewpähkinät ovat mielestäni parhaita. Pähkinät ovat siitä hyviä että niistä saa hyvin energiaa, joten usein pieni määrä riittää.

pähkinä (1 of 1).jpg

2. Proteiinipatukka & hedelmä

Proteiinipatukoiden terveellisyydestä ja mausta voi olla montaa mieltä. Osan mielestä ne maistuvat aivan järkyttävälle. Itse syön niitä välillä, sillä olen löytänyt joitakin hyviä makuja. Jossain vaiheessa ostin Quest bareja. Nykyään ostan eniten Leaderiltä tai sitten Sportyfeelin patukoita. Näissäkin on suuria eroja esimerkiksi sokerin määrässä. Pyrin valitsemaan sokerittomia tai vähäsokerisia vaihtoehtoja.

sportyfeel (1 of 1).jpg

3. Kananmunaleipä

Perus ruisleipä margariinilla, juustolla ja kananmunalla on mielestäni yksi parhaita välipaloja. Maistuu hyvältä ja vatsa täyttyy!

4. Hera & Marjat

Jos mitää muuta ei ole saatavilla, välipalana toimii herajuoma. Itse käytän tätä. Tykkään myös marjoista, varsinkin kesäisin tuoreet marjat ovat ihania.

cherry1 (1 of 1).jpg

Ps. Mikäli haluaa tilata Scitecin heraa tai hyödyntää muuten vaan Fitnesstukun kesätarjouksia klikkaa tästä!

Sis.mainoslinkkejä

 

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’

Blogit.fi

Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta