Pitääkö lapsen olla tyylikäs?

Lasten tyyli ei ole ikinä ollut lähellä sydäntäni. Raskausaikana en ostellut into piukeana vauvalle vaatteita tai muitakaan vauvan juttuja. Ja jos totta puhutaan, emme tähän päivään mennessä ole yhtäkään vaatetta vauvalle itse ostanut ja hän täyttää pian 10kk. Miten tällainen tilanne on päässyt siunaantumaan? Pidämmekö lasta perunasäkkiin puettuna?

Ei sentään. Tiesin jo raskausaikana, että saamme siskoni pojan vanhoja vauvan vaatteita vaikka meillä tyttö onkin. Minulle ei ole niin justiinsa jos tytöllä on dinosauruspaita. Ajan saatossa vauva on saanut lahjaksi vaatteita isovanhemmilta ja sukulaisilta ja innokkaat mummit kuskaavat uusia releitä säännöllisesti vaikkei kaikkia edellisiäkään ole ehditty käyttää. Olen myös neuvolasta ottanut vaatteita lapselle (meidän neuvolassa on pöytä, johon vanhemmat saavat tuoda lapsen vanhoja vaatteita, joita saa muut tulla ottamaan) Emme ole siis kokeneet toistaiseksi tarvetta uusille vaatteille. Ainiin, jokunen viikko sitten ostimme lapselle kengät!

Lasten tyyli, lasten muoti, lastenvaatteet, lasten vaatteet, tyylikkäät lastenvaatteet, Stuff about Lasten tyyli, lasten muoti, lastenvaatteet, lasten vaatteet, tyylikkäät lastenvaatteet, Stuff about

Lasten tyyli, lasten muoti, lastenvaatteet, lasten vaatteet, tyylikkäät lastenvaatteet, Stuff aboutOnko sitten niillä lapsen tai vauvan vaatteilla kuinka paljon väliä itselleni? Mies on ainakin suoraan sanonut että hänen puolestaan vauvan voisikin pukea vaikka siihen perunasäkkiin, mutta itse olen huomannut kaivavani kaapista niitä lahjaksi saatuja mekkoja mieluummin kuin autokuvioisia paitoja (mekot miellyttävät enemmän omaa silmääni). 😀 Jos silmään ei osu jotain erityisen kivaa vaatetta nopeasti, puen usein ensimmäisenä käteen osuvat. Puen siis mielelläni lapsen söpösti, mutta näkisin itseni panostamassa enemmän lapsen vaatetukseen ulkoisesti vasta, kun hän on siinä iässä että itse haluaa tietynnäköisiä vaatteita (ja saa toki pukeutua vaikka siihen autopaitaan). Enkä silloinkaan ostaisi överikalliita – enhän osta sellaisia itsellenikään. Varsinkaan kun kasvavalla lapsella yksi vaate ei ole käytössä välttämättä kovin pitkään.

Tiedän, että osalle lapsen pukeminen kauniisti on jo vauvasta lähtien tärkeää. Miten on – onko lasten tyyli sinulle tärkeää?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ankea, seksitön avioliitto ”Kroppa- ja parisuhde menee pilalle kun saa lapsen” ”Onko sun paikat nyt ihan löysät?” On julmaa jättää lapsi ilman sisarusta  ”Ei siivota, leikitään vaan halihippaa” – Tarvitseeko sotkua sietää lapsiperheessä? Ranskassa vauvalle syötetään sokeria, pitäisikö meidänkin? Esikoinen hoidossa, vanhempi kotona vauvan kanssa? Nuoret hulttiovanhemmat Valmis äidiksi?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta