”Legginssit eivät ole housut!”

Tästä aiheesta olenkin jo julkaissut postauksen, mutta menin vahingossa poistamaan sen. Kyseessä oli toinen tekstini, joten tuli hieman toheloitua Lilyn sivun kanssa. Löysin kuitenkin tekstin koneen kätköistä ja päätin vihdoin julkaista sen uudestaan. Moni teistä on ehkä kuullut fraasin ” legginssit ei ole housut !!!”. Jokaisella saa toki olla oma mielipide. Ei minustakaan kaikki legginssit näytä housuilta, mutta eipä sillä ole mitään merkitystä. Saa siis olla sitä mieltä ihan rauhassa.

legginssit ei ole housut

legginssit ei ole housut

Sitä taas en ymmärrä että asia tuntuu herättävän joissakin ihmisissä niin paljon tunteita. Mitä se sinua haittaa jos joku kulkee mielestäsi kalsareissa? Antaa kulkea. En minäkään pidä kaikista vaatteista, mutta minua ei haittaa jos joku niitä haluaa käyttää. Itse tykkään käyttää tietynlaisia legginssejä, koska ne ovat mukavia eikä minua haittaa, jos ne eivät jonkun mielestä täytä housujen kriteerejä. En myöskään ymmärrä miksi jotkut häiriintyy jos joku kulkee treenihousuissa arkena tai vaikka baarissa. Miksi ylipäätänsä muiden tekemiset niin haittaa, jos ne eivät kosketa itseä tai läheisiä millään tavalla?

Joskus olen kuullut perusteluna tällä asialle, että legginssejä ei kuulu käyttää kuten housuja. Tähän voisi todeta että mitä sitten? Sehän on vain hyvä jos vaatteelle tai tavaralle keksii useamman eri- tai kokonaan uuden käyttötavan. Vai miksi aika monia muita asioita ja esineitä saa käyttää muuhunkin kuin sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen? Moni tykkää käyttää esimerkiksi kuntopyörää vaatetelineenä. Niksi-Pirkassakin on nähty monia hyviä niksejä. 😀

legginssit ei ole housut

Se, että jonkun mielestä legginssit ovat ruman näköisiä, ei saa ainakaan minua luopumaan niiden käytöstä. Näyttää ne joskus minustakin rumalta omissakin jaloissani, mutta mukavuus vie usein voiton ulkonäöstä. Mielestäni on kuitenkin myös hyvännäköisiä legginssejä.

Ei kaikki voi tykätä kaikesta ja niin sen kuuluukin olla. Silti jokainen toivottavasti uskaltaa pukea päälleen mitä haluaa. Vaatteet tai niiden oikea käyttötapa ei ole mielestäni niin vakava asia, että siitä kannattaisi ärsyyntyä. Annetaan toistemme pukeutua mielensä mukaan – oli kyseessä sitten jätesäkki tai persetaskuttomat legginssit.

Olenko ainoa, joka hieman huvittuu tästä legginssit ei ole housut -tuohtumuksesta?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6 Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu? Vihkisormukseen tuli reikä! Asia jota kadun Ammattikoulun käyneet playerit Mitä opin synnytyksestä x9 Raivohullut pyöräilijät Kannattaako unelmat sanoa ääneen? Milloin on aika luovuttaa?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “”Legginssit eivät ole housut!””

  1. Mä käytän ainakin treenihousuja välillä väärin, juuri sen mukavuuden takia! 😀 Oon täysin samaa mieltä sun kanssa, ei kaikki voi tykätä kaikesta ja mitä hiton väliä sillä on miten muut ihmiset vaatteitaan käyttävät? Eihän se muille kuulu. Tosi hyvä kirjoitus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta