Favourite outfit at the moment

Pitkästä aikaa asujuttuja – näissä kuvissa näkyy mun tämän hetken lempiasu. Olen ihastellut tekoturkkeja vastaantulijoiden yllä jo pitkään, mutta itselle sopivaa ei tuntunut millään löytyvän. Kiertelin monessa eri liikkeessä ja sovittelin eri takkeja, mutta jostain syystä kaikki näytti ylläni ”tätimäiseltä”. 😀 Kyseiset takit jäivät siis kaupan hyllylle. Surffailin nettikaupoissa ja sieltä löytyi IHANIA takkeja sinisenä ja mintunvärisenä. Juuri minun tyylisiäni. Tietysti oma kokoni oli loppu ja jäin odottelemaan koska niitä tulee lisää. Onneksi siinä odotellessani käväisin Onlyssa pari viikkoa sitten, koska sieltä bongasin tämän mustan karvatakin.

Lempiasu

Lempiasu

LempiasuTykkään tästä todella paljon! Harvoin hehkutan mitään vaatetta, mutta tämä on kyllä sellainen joka kolahti. Eiköhän se tullut jo selväksi, heh. Vaikka haikailin räikeiden värien perään (ehkä hiukan edelleen) niin mustan värin kanssa ei voi mennä pieleen. Karva on ihanan pehmeää ja aika pitkää, juuri sellainen sopivan pörröinen omaan makuuni. En yleisesti ottaen tykkää karvatakkien yleisestä kiinnitysominaisuudesta eli hakasista. Niiden välistä virtaa välillä kylmä ilma hrrr….Sovitin tosin samalla toista Onlyn karvatakkia, jossa oli nepparit ja oli kyllä sen verran hankalaa saada takki kiinni, että toisaalta ymmärrän hyvin miksi karvatakit kiinnitetään hakasilla.

Lempiasu

Lempiasu

Lempiasu

Lempiasu

Takki/Only

Housut/Seppälä

Kengät, kaulahuivi & pipo/H&M

Laukku/Mango

Millainen on sun lempiasu just nyt?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kuka on lapsen kasvatuksen asiantuntija? ♥Kun lapsi menetti tajuntansa Kroppa raskauden jälkeen ♥ Mitä opin synnytyksestä x9 ♥ Synnytys ilman epiduraalia ♥ Saako äiti olla kännissä? ♥ Täydellisen elämän suorittaminen ♥ Asia jota kadun ♥ Krapula?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta