Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä?

Olen lukenut eri blogeja jo vuosien ajan. Joskus minua kiinnostivat eniten treeniblogit, mutta nykyään luen mieluiten mielipidepostauksia ja syvällisempiä pohdintoja. Tykkään blogeista, joista saan uutta näkökulmaa asioihin ja inspiraatiota omaan elämääni. Monille valokuvat tuntuvat olevan tärkeä osa blogia. Itselleni kuvat eivät ole niin tärkeitä, vaikka on toki kiva, että niitä on. Jos teksti on hyvää, kuvien puute ei haittaa. Sen sijaan, pelkkää muotia tai kauneusvinkkejä sisältäviä blogeja tulee harvoin luettua. Tässä mun tämän hetken lempiblogit!

Lempiblogit

Lempiblogit

Elisan blogista tulee aina hyvälle tuulelle. Tykkään eniten pohdiskelevista teksteistä, niin kuin aiemmin mainitsinkin. Blogiin tulee joka päivä uutta sisältöä, joten sitä tulee seurattua usein.

Mirvaannamarian blogi on myös yksi lemppareistani. Arvostan hänen tapaansa kirjoittaa aiheista, jotka herättävät keskustelua ja vastareaktioitakin lukijoissa. Ajattelen monista asioista samanlailla, joten blogiin on helppo samaistua.

Bluestocking blogissa yllätyn jatkuvasti kirjoittajan taidoista. Tekstit ovat mielenkiintoisista aiheista, jotka kolahtavat lähes joka kerta.

Tietenkin kaikki mainitut blogit on Lilyssä. 😀

Mitkä on sun lempiblogit? Mitkä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka saavat sinut palaamaan blogiin?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Miten hinnoitella blogiyhteistyö? Tiedetään – kaupalliset yhteistyöt on pyllystä! Paljastuksia bloggaamisesta! Paljon blogilla pitää olla lukijoita, jotta voi tienata?Bloggaajan päivä! Bloggaajan viikko – mitä siihen kuuluu? Tulisitko meille töihin? – palkaksi saat tikkunekun!Miten postaukset syntyvät & kauan blogi vie aikaa?Mitä olen oppinut bloggaamisen myötä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta