Testissä Lidlin huulipunat ja -kiillot!

Käydessäni Lidlissä huomasin, että heidän valikoimiinsa oli tullut Cien-merkkisiä pirteän värisiä huulikiiltoja ja -punia. Hinta oli niinkin edullinen kuin 3,99 euroa. Ostin muutaman tuotteen itselleni. Tänään testissä siis Lidlin meikit!

Olen aina tykännyt huulipunista ja niitä onkin kertynyt vuosien varrella yksi jos toinenkin. Joskus nuorempana käytin mieluiten vaaleita ja kiiltäviä huulikiiltoja. Jossain vaiheessa aloin viihtymään hieman räikeämmässä huulimeikissä. Nykyään huulimeikki on jäänyt vähemmälle, mutta joskus siihen tulee panostettua enemmän.

Suosin meikeissä edullisempia vaihtoehtoja, eikä valikoimistani löydy yhtäkään Diorin tai Lancomen tuotetta. Syy tähän on se, etten ole havainnut niin merkittävää eroa kalliin ja markettituotteen välillä, että haluaisin laittaa meikkeihin niin paljoa rahaa.

Lidlin meikit

Lidlin meikit

Lipstick 14 Red Carpet & Lipstick 13 Velvety ruby

Lidlin meikit

Lipgloss 11 Frozen Ice & Lipgloss 10 Glitter Pink

sivusta.jpg

Sävy 11 Frozen Ice

Tykkäsin kyllä näistä! Lempisävy oli ehdottomasti 14 Red Carpet, sopivan kylmä sävy eikä liian oranssi. En ole mikään laadun asiantuntija, mutta kyllä näistä mielelläni muutaman euron maksoin. Sekä huulipunat, että -kiillot tuntuivat kevyiltä huulissa. Syömisen ja juomisen jälkeen täytyi laittaa väriä lisää, mutta näin edulliselta tuotteelta en odottanutkaan ihmeitä. Oikeastaan en varmaan edes omista huulipunaa, jota ei tarvitsisi lisätä syömisen ja juomisen jälkeen. Sävyt näyttivät huulissa samalta kuin tuotteessa. Eivät nämä varmasti laadultaan ole samaa kuin kalliimmat tuotteet, mutta ainakin omaan käyttööni täysin sopivia. Jos haluaa halvalla vähän piristystä meikkipussiin, eikä punan lisääminen pitkin päivää harmita, niin suosittelen. 🙂

Oletko testannut? Ovatko Lidlin meikit omasta mielestäsi hyviä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Saako halvalla hyvää? Kevätmuotia x12 Kasvot raikkaaksi (sis. alekoodin!) Kokeile tätä aamupalaherkkua! ♥ Järjetön huoli Lihottaako mättöpäivä? ♥ Kannattaako karpata? Miten saada oma väri takaisin? Täyslaidallinen tunteita

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta