Link your blog!

Moni on tehnyt Linkkaa blogisi-postauksia ja ajattelin itsekin ensimmäistä kertaa sellaisen tehdä. On aina kivaa saada uusia blogeja luettavaksi, sillä netti pursuaa ihania blogeja joita ei vain ikinä tule löytäneeksi. Näin myös minun blogini lukijat löytävät uutta luettavaa.

Linkkaa siis blogisi kommenttiboksiin ja kerro siitä jotain. Mikäli linkkailette blogejanne enemmän kuin kolme kappaletta (:D), esittelen kolme suosikkiani täällä!

dsg186 (1 of 1)-2.jpg

Pistäkäähän linkkejä ja esittelyjä tulemaan, aikaa on sunnuntaihin eli 14.8 asti!<3

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

 

***

Many blogger have done Link your blog-posts and I thought to make my own too. It’s always nice to find some new blogs to read. This is also an opportunity for you guys to find new reading material. 🙂

So link your blog and tell something about it! If more than three people do this (:D), I will introduce you my three favorites here.

Have a nice day!

 

Taru

20 vastausta artikkeliin “Link your blog!”

 1. Olen lukijasi, joten tervetuloa vaihteeksi kurkkaamaan minun kirjoituksia jos sieltä jotain sopivaa löytyisi!

  http://www.lily.fi/blogit/elamalta-kaiken-sain

  Blogini on tuore joten esittelen vasta itseäni ja mielipiteitäni lukijoille.. Aiheet pyörivät kolmihenkisen perheeni ympärillä, pian alan kirjoittaa enemmän hoitoalan opinnoistani, tällä hetkellä luetuimmat aiheeni ovat olleet meidän asuntosotkuihin liittyneet postaukset. Elämäntaparemonttia on tehty nyt vuoden alusta mutta siihen liittyy lähinnä muut asiat kuin se perus treenaus. 🙂

 2. 23-vuotias media-alan opiskelija, joka aloittaa päättymättömiä projekteja, pohtii syvällisiä ja amatöörivalokuvaa. Yltiöpäistä haaveilua, stressinpoikasia ja rehellisyyttä. Ja tietty vähän tyttöhömppää. 

   

  http://www.lily.fi/blogit/sparks-fly

   

  <3

 3. Melankoliaan taipuvainen runotyttö haaveilee, matkustelee, valokuvaa, yrittää tulla toimeen paniikkihäiriön kanssa ja opettelee terveellisempiä elämäntapoja.

  Tajunnanvirtaa, arkea, oman tyylin etsimistä ja kosmetiikkaa.

  Tervetuloa mukaan!

  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

 4. http://www.lily.fi/blogit/essiel

  21-vuotias vaatekaupan myyjä jakaa asukuviaan ja kirjoittelee tyttöjenilloista, arjen askareista ja välillä myös vähän syvällisimmistä jutuista, resepteiltäkään ei vältytä 🙂 Kuvat pyrin pitämään laadukkaina ja jutut kiinnostavina. Hyvän mielen lifestyleblogi rennolla otteella!

 5. Vilma´s

  Olen 15-vuotias tyttö, joka kirjoittaa blogiinsa siitä mistä mieli tekee, yleensä aika monien valokuvien kanssa. Lifestyle- blogi siis!

 6. 20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-painoitteinen blogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arjen pikkufiilistelyjä, reseptejä ja syvällisempiäkin tekstejä. Tervetuloa seuraamaan! 🙂

 7. http://www.lily.fi/blogit/blurred-esquisse

  25-vuotiaan ranskanopiskelijan ja muodin parissa työskentelevän tamperelaisen lifestyle-blogi, jossa aiheina ainakin vaatteet ja kauneus, matkailu, simppelit suklaaherkut sekä kaikki elämään liittyvä pohdiskelu.

  Kiva idea tää postaus, löysinpä sunkin blogin samalla! 🙂

 8. Tää on aika hyvä postausidea. 🙂 Tykkään muutenkin lukea sun blogia.

  Mun blogi löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/where-truth-lies

  ”Olen fluoksetiinilääkityksellä elävä 26-vuotias nuori aikuinen, henkeni pitimiksi opiskelen amk-tutkintoa mahtavalta alalta ja valmistunkin piakkoin. Elämäni kulissit sekä pääni pidän kasassa kovalla ja tavoitteellisella urheilulla, muuten tämä pakka onkin pinnan alla totaalisen sekaisin. Tavoitteenani on ehjä ja vahva minä sekä tasapainoinen elämä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta