Little bit of lipstick

df22 (1 of 1).jpg

Muistan kun joskus teininä tykkäsin punaisesta huulipunasta, mutta sitten joku erehtyi sanomaan että se ei sovi minulle. 😀 Sen jälkeen käytin pitkään pääosin meikkivoidetta huulissa ja valkoista- tai aivan vaaleanpunaista kiiltoa päälle. 😀 Hieman aikuistuessani totesin että totta helvetissä käytän punaista huulipunaa jos itse haluan, miellytti se muita tai ei.

Sen jälkeen kirkkaanpunainen-, pinkkiin taittava-, rusehtava- tai oranssi väri ovatkin olleet suosikkejani. Omat eniten käytetyt huulipunani löytyvätkin näistä kuvista. Vasemmalla on rusehtava huulipuna, jonka olenkin esitellyt aiemminkin blogissa. Kyseessä on siis Essence-merkkinen halpispuna sävy 6 Barely There! Puna on mielestäni jotenkin aikuismaisen värinen, nuorempana tämä olisi ollut minulle kauhistus.

Ylhäällä on Maybellinen oranssi puna, sävy 416 Coral Fever. Aika paljon käytetty, kuten kuvasta näkyy. Oranssi tuo vähän erilaista ilmettä kasvoille ja korostaa silmissä sinisyyttä. Omat silmäni ovat ehkä enemmänkin vihreät tai sinivihreät? Alhaalla oikealla näkyy Cien-merkkinen eli Lidlistä ostettu puna, joka on myös joskus miljoona vuotta sitten näkynyt blogissa, sävy 14 Red carpet. Puna on aika ”ankara” näin vaaleaihoiselle tyypille kuin minä, joten liian tumman silmämeikin kanssa lopputulos on helposti tunkkainen. Käytän siis mieluummin silmissä oikeastaan vain ripsiväriä tämän punan kanssa.

df24 (1 of 1).jpg

df23 (1 of 1).jpg

df19 (1 of 1).jpg

Miltäs näyttää teidän suosikkipunat?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Cien huulipunat- ja kiillot

Pelkkää huulipunaa

No mascara

***

As a teenager, I liked to use red lipstick. Then someone said that is doesn’t fit me! After that I didn’t use it for a long time. I’ve only used foundation and white lipgloss on my lips…Fortunately at some point I returned to a red lipstick ignoring others opinions. Here’s a few my favourite colors; brownish red, orange and dark red.

What’s your favourite lipstick colours?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta