Maapähkinävoilla täyteläisyyttä smoothieen

Luumu-maapähkinävoi smoothie! Erikoinen yhdistelmä? 😉 Ehkä, mutta itse tykkäsin! Tähän smoothien tarvitset vain:

Turkkilainen jogurtti

Täyspuristettua omenamehua

Maapähkinävoita

Pari luumua

Jo pelkällä turkkilaisella jogurtilla smoothieen saa täyteläisyyttä ja kermaisuutta, mutta siihen kun lisäät vielä maapähkinävoin niin tiedossa on aika tuhti setti. Siksi onkin syytä hiukan notkistaa sitä mehulla. Itse käytin Lidlin tuorepuristettua omenamehua. Se paljonko sitä pitäisi laittaa, on aivan makuasia; riippuu haluatko enemmän lusikoitavaa smoothieta vai pillin läpi menevää. Itse halusin juoda sen tuosta kannellisesta mukista, joten laitoin mehua hiukan enemmän. Kovin paljon sitä ei silti tarvitse.

Jos haluat päästä helpommalla kuin minä, liota luumut ensin! Oma sauvasekoitin pääsi töihin aivan todenteolla, kun muussasin luumuja. Käyttämäni luumut olivat sen verran kypsiä, että homma onnistui. Sen sijaan raa’ahkoilla en suosittele edes yrittämään. Maapähkinävoita laitoin 1 rkl, mutta sekin on täysin up to you. Oikeastaan kaikkia ainesosia suosittelen laittamaan oman mielen mukaan; oikeat määrät löytyy vain kokeilemalla. 🙂

Itse tein tälläisen smoothien viime viikolla ja se piti nälkää yllättävän hyvin. Menee siis hyvänä välipalana yksinäänkin.

Pidä kiva lauantai!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Terveelliset herkut x5!

Kirpsakka aamupala smoothie & kuulumiset

Maanantain ruokapäiväkirja

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta