Tämän hetken kauneussuosikki

Olen ainakin jo muutaman vuoden ajan puhdistanut meikit kookosöljyllä. Oikeastaan olen käyttänyt kookosöljyä melkein kaikkeen; ruokaan, ihon rasvaukseen, hiusten kosteutukseen ja siihen meikin puhdistukseen. Kävin jokunen viikko sitten tutustumassa Sugar Helsingin Showroomiin, jossa ihanan asiantunteva Essi esitteli minulle luonnonkosmetiikkaa ja muita tuotteita. Juttelimme kosmetiikasta ja kerroin käyttäväni kookosöljyä meikin pesuun. Hän suositteli kokeilemaan Mádaran syväpuhdistusvaahtoa kookosöljyn sijaan. Kookosöljy voi kuulemma tukkia ihohuokoset helpommin, eikä puhdista ihoa samalla tapaa. Madara luonnonkosmetiikka on hyvässä maineessa ja lähdin mielelläni testaamaan tuotetta.

Madara luonnonkosmetiikka

Madara luonnonkosmetiikka Madara luonnonkosmetiikka Mádara on tehokas, turvallinen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Mádaran syväpuhdistusvaahto puhdistaa nimensä mukaisesti meikin sekä myös ihon hellävaraisesti. Tuote on gluteeniton, vegaaninen, pähkinätön ja eläinkokeeton. Kokeilin tuotetta ja nykyään puhdistan ihoni aina tällä tuotteella. Kookosöljy jättää ihon helposti rasvaisen tuntuiseksi toisin kuin tämä; käytön jälkeen iho tuntuu raikkaalta. Tuotteella on mielestäni myös hyvä hinta-laatusuhde; syväpuhdistusemulsio maksaa 19,10€.  Lisää Mádara kosmetiikasta voit lukea tästä.

Suosittelen jos haluat puhdistaa ihon ja meikin perusteellisesti. Tämä tuote tekee molemmat!

Onko Madara luonnonkosmetiikka sinulle tuttua? Mitä olet tykännyt?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Onko luonnonkosmetiikka oikeasti parempaa?

Glitternisti

Kauneuskysely

Taru

4 vastausta artikkeliin “Tämän hetken kauneussuosikki”

  1. Madara on käytössä! 🙂 tuo vaahto odottaa kaapissa, koska nyt on niin paljon muita puhdistus tuotteita 😀 kuten madaran kasvoille tarkoitettu palasaippua 🙂 on kyllä hyviä tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta