Hermomyrkkyä ja mansikka puddingia – ruokapäiväkirja

Kerrankin ruokapäiväkirjassa on jokin uusi juttu – mansikka pudding! Välillä nimittäin tuntuu siltä, että samat banaanit ja proteiinipatukat pyörivät täällä alvariinsa. Toisaalta aika moni meistä varmaan syökin samalla tavalla päivästä toiseen? Olisihan se kivaa jaksaa päivittäin luoda jotain uusia herkkuja. Totuus on kuitenkin täällä meidän kodissa se, ettei kumpikaan ole mikään maailman suurin kokkaus- tai ruoka-intoilija ja usein mennään sieltä mistä aita on matalin. Mutta nyt niihin syömisiin…

Aamupala

Vihdoin jotain uutta pudding -makua! Alkoikin vähän se suklaa kyllästyttämään. Merkkikin oli itselleni uusi tuttavuus. Mansikkapudde upposi minuun hyvin. 😉 Lisäksi pähkinöitä ja omena.

mansikka pudding

Lounas

Kävimme Niinan kanssa syömässä Unicafeessa. Siellä lappasin lautasen täyteen ja jälleen kerran jäi vähän syömättä. Itselleni on nykyään aika vaikea arvioida, paljonko jaksan syödä. Ja taas tuli juotua sitä tuttua hermomyrkkyä – eli Pepsi Maxia.

mansikka pudding

Päivällinen ja iltapala

Päivällinen ja iltapala koostui samasta ruoasta; spaghettia, jauhelihaa ja tomaattikastiketta. Lisänä salaattia, kurkkua ja ketsuppia. Oli oikein hyvää taas pitkästä aikaa. 🙂

mansikka pudding

Sellaiset syömiset tällä kertaa.

Suosittelen maistamaan tuota uutta makua – mansikka pudding oli aika hyvää. Hauskaa tiistaita!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♡ Miltä näyttää 165cm & 55kg? ♡  Painoindeksi on hölmö keksintö ♡ Paljon maksoi mun häämekko? – rahapäiväkirja ♡  Bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta – tylsää!!! ♡  Kokeile tätä aamupalaherkkua! ♡  Krapula?!♡ My boyfriend ♡ ♡  Lihottaako mättöpäivä? Kuinka tapasin mieheni?

Taru

2 vastausta artikkeliin “Hermomyrkkyä ja mansikka puddingia – ruokapäiväkirja”

  1. Missä unicafessa kävitte? joskus pari vuotta sitten ollut onko taso/hinta muuttunut? paljonko maksaa nykyään? mitä spagettia ja ketsuppia käytät?

    • Siinä Virgin oilin viereisessä. 🙂 En ole siellä paljoakaan syönyt joten muutoksista en osaa sanoa. Maksoi reilu 6 euroa ilman opiskelija-alennusta ja alen kanssa 2,60. Ei ole mitään tiettyä, vaihtelen niitä. 🙂 Kiitos kommentista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta